Přepsané datum na neschopence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@krtecek79 a ona jím to řekla, že jí to spletla sestra?
Ona to hlavně nevěděla, že to někdo přepisoval, nevšimla si toho. Oni to pak na ni v práci vytáhli a požádali ji o vysvětlení, a tím že o tom ani nevěděla, řekla, že to musel být zřejmě doktor, že mu můžou zavolat a zeptat se ho sami, že ona nic netuší. Oni to neudělali a oni ji hned dali okamžité zrušení pracovního poměru, kde byl napsaný důvod, že zfalšovala neschopenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krtecek79 já to vím, že to přepsala. A chci to účetní narovinu říct, i s tím, že bych si tam došla, kdyby jim to vadilo.
- Citovat
- Upravit
Promiň, ale mám pocit, že se tu bavíme s někým IQ tykve… ![]()
Ty víš, že je to přepsaný, ale nevíš jak…
Copak copak Ti dokror neřek, ke kdy se to ukončí…???
A pokud Tě to nezajímá (že se ani nezeptáš), tak sory…čekej, ono to nějak dopadne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 vím, kdy mi to ukončoval a na ten den mi to přepsaala. Co tam bylo předtím to nevím.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lenka512 vím, kdy mi to ukončoval a na ten den mi to přepsaala. Co tam bylo předtím to nevím.
hele v klidu, prostě si normálně za tou doktorkou skoč, řekni, že máš obavy, aby to zaměstnavatel vzal a nedělal ti problémy a nech si to tam dopodepsat a všechno bude v pohodě. Má to řešení, tak se neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Lenka512 protože jsem si toho nevšimla
Promiň, ale v úvodu píšeš, že tě sestra sháněla a upravila ti to.
Tak ti asi řekla, proč tě shání, ne???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 Jezis, nejspis ji řekla, ze napsala špatně datum. A to špatné je asi nečitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krtecek79 a ona jím to řekla, že jí to spletla sestra?