Přepsané datum na neschopence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Při problémech bych doporučila v mzdovce, ať s zavolají k Dr, aby to potvrdili. Víc asi dělat nemůžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni si v nejhorším k doktorovi zavolají. To vím z vlastní zkušenosti.
- Citovat
- Upravit
Kamarádka přesně tohle řešila a nakonec to zaměstnavatel využil proti ní a uvedl to jako důvod pro okamžité zrušení pracovního poměru, teď se s ním kamarádka soudí. Já bych doporučila to v práci vysvětlit a asi požádat dr nebo sestru, aby ti potvrdili písemně, že tu opravu provedli oni a ne ty. Abys měla něco v ruce, kdyby se po tobě chtěl někdo vozit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doktor at se spoji se zamertnavatelem a vysvetli, taky jsem mela problem, kdy jsem postou posilala neschopenku a lisuek na penize a ztratilo se to. Dr naprala po dohode s sefem duplikaty a bylo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špatné razítko?
Většinou, když se něco opraví, tak ten, kdo to opravil, tam napíše:
OP a podpis…a dá se další razítko…
Tak tam zajdi ještě jednou, ať ti to pořádně napíšou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 jo mám tam razítko ze dne ukončení a opravila mi datum uschopnění ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lenka512 jo mám tam razítko ze dne ukončení a opravila mi datum uschopnění
a upravila ho jak - dopředu nebo dozadu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli tou opravou dobu neschopnosti prodloužila nebo zkrátila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 já nevím, co tam bylo nekoukala jsem. Ale musela to opravit všude. Ona si toho všimla, já ne.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lenka512 já nevím, co tam bylo nekoukala jsem. Ale musela to opravit všude. Ona si toho všimla, já ne.
hele já bych fakt za tou tvojí dr zašla, aby ti to tam dopodepsala, že to bylo upravováno sestřičkou. Kamarádku fakt v práci nařkli z toho, že si to upravila sama a použili to jako záminku vyhazovu. Napsali, že si to zfalšovala sama. Je to absurdní, ale nezbývá jí než se soudit, což je na dlouho. Pokud je tvůj zaměstnavatel ok, tak ti dělat naschvály nebude, ale s. ině najdeš všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sestra mi ukončila neschopenku a dala mi špatné razítko na ukončení. A pak mě sháněla a opravila mi to. Mám starosti, že budu mít problémy v práci.