Přerušení menstruace pomocí prášků

Anonymní
14.7.17 07:37

Přerušení menstruace pomocí prášků

Holky, jedeme na dovolenou a mám strach, že tam dostanu své dny, kojím, antinu neberu tak přesně nikdy nevím kdy to dostanu, ted to mám o 5 dní dříve a k tomu hrozný bolesti, zvracení..jsou nějaký prášky? Jak to funguje? jsou volně prodejné nebo musím k doktorovi? Děkuji za Vaši zkušenost,

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
14.7.17 07:41

Musis k doktorovi, ten vetsinou pise norethisteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
14.7.17 07:46

Norethisteron pěkný driák :jazyk:, horší jak ha :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
14.7.17 08:29
@Markéta80 píše:
Norethisteron pěkný driák :jazyk:, horší jak ha :?

A hlavně si vůbec nejsem jistá, zda se může při kojení… ale pokud to zakladatelko máš teď, tak leda nasadit kojící HA, do té doby by mohla zafungovat, nebo doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
14.7.17 08:46

@j.a.n.i1 dává se jen v případě kdy ženská krvácí fakt dlouho ale je to hnus. já to měla jednou kvůli operaci a stačilo :jazyk: Do mlíka se to dostane což pro dítě nic dobrého nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
14.7.17 08:56

Noretisteron je nesmysl, pokud nemas pravidelnou menstruaci. Musi se zacit brat nejpozdeji 3 dny pred zacatkem ms. Jinak je fajn, beru to v lete celkem casto, vzdycky mi to vychazi tak blbe na dovolenou. Nevim co tim holky mysli, ze je to dryak. :mrgreen: V jakem slova smyslu. Ja nevim, se mnou to nic nedela. Jinak se da menstruace prerusit leky na zastaveni krvaceni, ale jsou na predpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.7.17 09:16

Existuje ještě injekce na vyvolání menstruace, aby přišla dříve. Prý je to lepší, než jí oddalovat a pokud kojíte, prášky Vám lékař nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
14.7.17 09:18

Ja teda nevim, ale nerozhodila bych si hormony a zdravotni stav kvuli jedne dovolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
14.7.17 10:27
@mroe píše:
Ja teda nevim, ale nerozhodila bych si hormony a zdravotni stav kvuli jedne dovolene.

Jako ze noretisteronem se rozhodi hormony a zdravotni stav? 8o a jak jako, to by me vazne zajímalo, protoze zadne takove zkusenosti nemam? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
14.7.17 11:13

@srpen89 Tak každý nejsme stejný, já třeba skoro 15 let bez jediného problému užívala HA a najednou po 2 porodech problém a musela jsem ji vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
14.7.17 12:02
@srpen89 píše:
Jako ze noretisteronem se rozhodi hormony a zdravotni stav? 8o a jak jako, to by me vazne zajímalo, protoze zadne takove zkusenosti nemam? :think:

Precti si pribalovy letak- kvuli banalite fakt nevidim smysl do sebe cpat hormony. A mimo jine se nesmi pri kojeni.
V tehotenstvi se nektere chovaji az hystericky opatrne, druhy extrem je brat leky zbytecne a zadny extrem nam neprospiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.7.17 12:21

Žádné, natož aby šly kombinovat s kojení.

Přestaňte panikařit, vezměte si tampony a zásobu ibalginu a užívejte ho těsně po kojení. Do mateřského mléka se pak téměř žádný nedostane- a stejně je možné ho dávat i dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
14.7.17 13:06
@mroe píše:
Precti si pribalovy letak- kvuli banalite fakt nevidim smysl do sebe cpat hormony. A mimo jine se nesmi pri kojeni.
V tehotenstvi se nektere chovaji az hystericky opatrne, druhy extrem je brat leky zbytecne a zadny extrem nam neprospiva.

Neni rozumne cist pribalove letaky ;) oni tam musi napsat nezadouci ucinek, i kdyby se objevil u mene nez 1 zeny z tisice.To by jsi pak nesmela brat ani ibalgin, paralen atd. Cetla jsi jejich pribalove letaky? :) Jak je to pri kojeni jsem nikdy nezjistovala, nemela jsem důvod. A pro me menstruace na dovolené u more banalita rozhodne neni. Naopak je to pro me obrovska komplikace a tampony nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
14.7.17 20:42
@srpen89 píše:
Neni rozumne cist pribalove letaky ;) oni tam musi napsat nezadouci ucinek, i kdyby se objevil u mene nez 1 zeny z tisice.To by jsi pak nesmela brat ani ibalgin, paralen atd. Cetla jsi jejich pribalove letaky? :) Jak je to pri kojeni jsem nikdy nezjistovala, nemela jsem důvod. A pro me menstruace na dovolené u more banalita rozhodne neni. Naopak je to pro me obrovska komplikace a tampony nesnesu.

Ja vidim mezi ibalginem a hormony zasadni rozdil. A cist pribalove letaky neni nerozumne, jen je potreba to rozumne zhodnotit. V tomto pripade mam jasno. Nakonec ja ani ibalgin nepolykam z rozmaru jako ruzovy bonbonek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí