Přes to všechno těhotná?

314
29.7.11 12:18

Přes to všechno těhotná

Ahoj všem, nevím, jestli píšu na správné fórum,kde jsou všechny snažilky,ale snad poradíte, potřebovala bych uhel pohledu zkušenějších dam. Je mi 20 a studuji, samozřejmě si dítě v budoucnu přeji, ale až tak za 7-8 let. Ale k věci.
Před cca 5 měsíci jsem měla náhodný styk, byla jsem v té době chráněna antikoncepcí, nicméně pocit mi našeptával stále něco jiného, že jsem zkrátka těhotná… Udělala jsem si tedy asi 10 testů v období potencionálního 2 měsíce, všechny nega. V 3. měsíci jsem byla na UZ u lékařky, s tím, že se bojím, že jsem těhotná (menstruaci jsem měla stále normálně), nic tam nenašla a já si připadala, že na mě kouká jako na blázna. Řekla mi,že bych neměla menstruaci (ač jsem si myslela,že menstruace z prášků, je nepravá,ona mi to vyvrátila)
To mě trochu uklidnilo a život šel dál.. V poslední době ale začínám být zase nervózní, antikoncepci stále beru, ted se mi však zkrátila menstruace z 5 na 3 dny, přijde mi, že se mi zvětšilo břicho… a to co mě děsí nejvíc, že mám pocit, jako by mi v břiše něco hýbalo…možná si to jen vsugerovávám, nebo jsou to jen střeva,a proto bych chtěla váš racionální názor na věc…možná,že mám takovou hrůzu z těhotenství, že jsem si vše vsugerovala.. jsem trochu oplácaná, ale břicho jde promáčknout hluboko a je fakt,že zase tak velký neni, ale stejně mám pocit, že se mi zvětšilo…Ztloustnutí by bylo divné, protože držím rozumnou dietu.. Jiné příznaky jsem neměla, tedy až na pálení žáhy a v týdnu po početí motání hlavy (což mi lékařka vysvětlila tím, že je to jarní únava)
Vím, že mě asi máte za blázna, ale vážně mám strach…
Děkuji za případné názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
29.7.11 12:23

Já myslím, že je to vsugerace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.7.11 12:26

Podle mě si to vsugerováváš :wink: Ono to není ojedinělé.
Myslím, že už testy by něco ukázaly a doktorka by ve 3.měsíci těhotenství určitě poznala!!!

Všechny ty potíže mohou být jen psychického původu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.7.11 12:27

Já si osobně myslím že jsi si to opravdu vsugerovala a že by to Dr poznala. Pro klid si můžeš skočit k Dr a říct jí co máš za problémy jestli ti třeba nedělá antikoncepce takhle neplechu že to máš krátce. Ale neboj podlě mě to těhu nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Taky si myslím, že si to jen namlouváš… Pokud testy byly negativní, na ultrazvuku nic, ms máš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415

Ve 3. měsíci těhotenství by to doktorka na UTZ viděla. Je to sugesce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
29.7.11 12:29

Možné je vše, ale na 99,99% těhotná nejsi.
Být tebou zkusím zajít do laborky, kde ti udělají test z krve, stojí to asi dvě stovky, ale výsledek je jednoznačný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
29.7.11 12:30

sugesce… ale pokud máš takové obavy, dojdi si na krevní test a budeš mít 100ˇ% jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
29.7.11 12:34

možná ti to dělá antikoncepce. Já jí musela vyměnit, motala se mi hlava, měla jsem návaly, bolely mě prsa, bylo mi ráno blbě. TAky jsem si myslela, jestli nejsem těhotná, ale vyměnila jsem jí a vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.7.11 12:42

Moc děkuju všem.. trochu mě to uklidnilo..dneska jsem nespala celou noc, jak jsem se bála,že „kopne“. Už je to skoro na psychologa. Je to takový ťuknutí ve středu břicha za pupíkem, tak si myslim, že jak se na to soustředim tak to může být tepání aorty… a taky mi dělá starost ta menstruace, zpočátku do hněda krev, pak normálně, ale jen tři dny, bolesti taky silný…:/ btw: antikoncepci beru stejnou uz 2 roky, a nikdy jsem problém neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
29.7.11 12:46
Agnesk píše:
Moc děkuju všem.. trochu mě to uklidnilo..dneska jsem nespala celou noc, jak jsem se bála,že „kopne“. Už je to skoro na psychologa. Je to takový ťuknutí ve středu břicha za pupíkem, tak si myslim, že jak se na to soustředim tak to může být tepání aorty… a taky mi dělá starost ta menstruace, zpočátku do hněda krev, pak normálně, ale jen tři dny, bolesti taky silný…:/ btw: antikoncepci beru stejnou uz 2 roky, a nikdy jsem problém neměla…

První pohyby nejsou cítit za pupkem, tam se miminko dostane až mnohem později. První pohyby bys cítila v podbřišku. Tak žádný strach, těhotenství to nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
29.7.11 12:50

I když si myslím,že je to vsugerované, nebála bych se a zašla ještě za DR aby ti to na 100% potvrdila, nebo zajdi na tu krev. Přeci nechceš žít v nejistotě,ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
29.7.11 13:48

hojky

ahojky, je to asi sugesce ale bejt tebou pokud cítíš nějaké pohyby jdu k doktorce aby ti udělala testy na miomi a srůsty kámoška na tohle trpí a vlní se jí břicho stejně jako při těhu a trpí závratěma atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
29.7.11 14:00

Agnes:

Prostě si to šíleně vsugerováváš! Doktorka by na to přišla a test by ti to ukázal dávno. Pokud bereš antikoncepci tak jak máš, nemělo by se nic stát…nemysli tolik na to! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.7.11 14:04

No, nemůže to být třeba cysta? To by vysvětlovalo rostoucí břicho a tu menstruaci klidně taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí