Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Čauec ![]()
Nemáte nějaké tipy, co přinést k příteli domů, když tam plánuju přespat. Je mi 22 a příteli 23, on bydlí s rodiči. Když tam jsem, vaří pro mě a já jim za to nic neplatím, takže by bylo dobré něco přinést. Párkrát jsem už přinesla víno, ale nechci pokaždé nosit alkohol. Předem dík za tipy ![]()
Vzala bych klidně to víno a k tomu nějaký kvalitní sýr, nebo více sýrů, banány a jiné ovoce - třeba exotické, co si sami nekoupí, kvalitní čokoládu.
Přišla bych tam s nákupem a uvařila pro všechny večeři. Nebo třeba ráno nachystala snídaně. Samozřejmě včetně následného úklidu nádobí atd.
Vem si těhotenskej test a zapomeň ho pro jistotu v koupelně… nepoužitej…
)
@Bandii píše:
Přišla bych tam s nákupem a uvařila pro všechny večeři. Nebo třeba ráno nachystala snídaně. Samozřejmě včetně následného úklidu nádobí atd.
To mě taky napadlo, uvařit jednou na oplátku pro ně
Ale zeptala bych se nejdřív přítele, jestli s tím jeho mamka bude v pohodě, některým ženám není příjemné mít cizí osobu v kuchyni
Případně je můžou pozvat na oběd/večeři někam ven, to už je teda trochu finančně náročnější pozornost.
V cizí kuchyni se blbě vaří, to se moc nepředvede. Navíc tchyni to může bejt i nepříjemný. Měla by se často nabízet na pomoc, ale úplně vařit bych, když jsou rodiče doma, nechtěla. Tchýně to může brát i tak, že už se jim tam roztahuje. Vstala bych cokosku, flašku, třeba orchidej nebo tak něco
@Tarinka píše:
V cizí kuchyni se blbě vaří, to se moc nepředvede. Navíc tchyni to může bejt i nepříjemný. Měla by se často nabízet na pomoc, ale úplně vařit bych, když jsou rodiče doma, nechtěla. Tchýně to může brát i tak, že už se jim tam roztahuje. Vstala bych cokosku, flašku, třeba orchidej nebo tak něco
Přesně tak, mně by vadilo, kdyby mi doma někdo začal vařit. Přinesla bych nějaké pohoštění a konec. Jinak teda přiznávám, že jsem k žádným tchanovcum nenosila nikdy nic
jen jsme nakoupili věci navíc a třeba vzali zákusky. jedna „tchýně“ dokonce byla vždycky strašně ráda, že měla pro koho vařit
bože to byla tak úžasná kuchařka, že na ní doteď vzpomínám
Ja nosila chlebicky, a zakusky, kdyz tchyne vse vyhazovala, ze nezna puvod potravin a okrikovala ostatni at to nejedi, ze kdo vi co je v tom za jedy tak jednou sem ji hodila na stul pytlik s hovnajsem kdyz jsme byli vencit jejiho psa
![]()
@Peggy54 píše:
Ja nosila chlebicky, a zakusky, kdyz tchyne vse vyhazovala, ze nezna puvod potravin a okrikovala ostatni at to nejedi, ze kdo vi co je v tom za jedy tak jednou sem ji hodila na stul pytlik s hovnajsem kdyz jsme byli vencit jejiho psa![]()
Tak ty jsi drsná ![]()
@Marthi tak jako nekolikrat aby nam pred ocima vyhodila pohosteni pro 8 lidi a peskovala sveho otce a manzela ze to nesmi jist
, uz mi ruply nervy, a ona na to, no vidis od Nanynky aspon vim odkud to pochazi
no byla pro me krasna chvile kdyz sem videla jak Nanynka ji olizuje oblicej a pri prochajde vylizala obsah detske plenky ![]()
Já bych na oplátku pro všechny buď uvařila nebo něco objednala, a donesla. Taky jsem to tak udělala ![]()
Donesla bych nejakou sladkost ke kave po obede (zmrzlina, marlenka, alespon dva druhy oplatku…).
Kalhoty na spani a kartacek..
Pokud je tam tchyne, tak ty zakusky, no