Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ano jsem Hedush ano mám psychické problémy ano občas vše přeháním. Ale vy prosím buďte tak hodní a přestaňte me v každé diskuzi označovat že to jsem já a urážet, že jsem bůh ví jaká, mockrát dekuji
@podhled491 píše:
Ano jsem Hedush ano mám psychické problémy ano občas vše přeháním. Ale vy prosím buďte tak hodní a přestaňte me v každé diskuzi označovat že to jsem já a urážet, že jsem bůh ví jaká, mockrát dekuji
Tak prestan kazdy den zakladat nekolik diskusi, jak je ti spatne a umiras
@podhled491 píše:
Já si sem můžu lézt jak chci, jen vy mě nechte být, dekuji
nezakládej bl. bé diskuse každý den a my tě necháme být, není to povinné založit denně 3 diskuse na emiminu
@podhled491 píše:
Heduš, uz6jsem ti to psala. Kdybys měla jen jednu diskuzi a výhradně tam přispívala, tak se tohle nestane. Tím, že už jsi založila obří množství, tak už s každou novou diskuzi je zakladatelka podezřelá že jsi ti ty.
Špatně mi je a co?, ne vše je psychické, to si zase prosím uvědomte vy dekuji
@stinga píše:
nezakládej bl. bé diskuse každý den a my tě necháme být, není to povinné založit denně 3 diskuse na emiminu
Taky není povinné na ty diskuze a příspěvky reagovat ![]()
@podhled491 píše: Špatně mi je a co?, ne vše je psychické, to si zase prosím uvědomte vy dekuji
Heduš dokud se nezačneš léčit, bude ti hůř a hůř.
Proč má ta osoba zas nový Nick? Tohle je vždycky tak trapné. Ví, že je vždy hned identifikována a stejně se zas přejmenuje.
@podhled491 Heduš, je to pouze a jenom tvoje vina… a důvod být naštvaní mají spíš ti, kteří kvůli tobě nemají šanci na normální odpověď…
Příspěvek upraven 04.07.23 v 12:41
@Kelsey píše:
Proč má ta osoba zas nový Nick? Tohle je vždycky tak trapné. Ví, že je vždy hned identifikována a stejně se zas přejmenuje.
Protože ji neustále někdo nahlašuje.
@podhled491 píše:
Já si sem můžu lézt jak chci, jen vy mě nechte být, dekuji
Nechceš si pro dobro své i ostatních diskutujících založit třeba vlastní skupinu… mohla bys tam řešit své strasti jen s lidmi, kteří pro tebe mají pochopení… co ty na to? ![]()
@Moringa píše:
Nechceš si pro dobro své i ostatních diskutujících založit třeba vlastní skupinu… mohla bys tam řešit své strasti jen s lidmi, kteří pro tebe mají pochopení… co ty na to?
Jo, to je dobrý nápad.
Příspěvek upraven 04.07.23 v 12:45
Když ono je to těžký…vetsina lidí co sem píše zdravotní problemy používá status anonymní, který používáš i ty. Potom tě za podobnym příspěvkem každý vidí. Poslední dobou se tu objevují podobné příspěvky, lidi mají stejné priznaky a nemoci. Budí to dojem že to píše jeden člověk.