Přestup na kombinované studium

5
11.2.14 15:39

přestup na kombinované studium

Hezký den všem, nemá tady někdo prosím zkušenosti z přechodem z prezenčního studia na kombinované? Jsem v 1. ročníku a ráda bych v druhém přestoupila na kombinovanou formu, protože bych potřebovala jít do práce. Na studijní jsem psala, ale zatím žádná odpověď. Na stránkách naší univerzity se píše, že přestup není možný, jediná cesta je podat znovu přihlášku a potom si nechat uznat splněné kredity. Pokud mi kredity uznají, budu mít tím pádem splněný 1.ročník a chápu to tak, že bych s druhákama stejně pokračovala, pokud tedy opravdu neplatí, že musím studovat od začátku. Pokud má někdo nějakou zkušenost, budu moc ráda, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1869
11.2.14 15:45

Asi jak na ktere skole… Kde studujes? Na VSEM se to dela tak, jak jsi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
11.2.14 15:46

Mělo by to tak být, ale… Nejjistější je to zjistit na tom studijním, pokud neodepíšou, tak tam zavolat, nebo dojet. Každá škola si funguje tak jak si sama rozhodne, tak se to asi nedá vyřešit tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.2.14 15:55

Studuju na Osu a moc tomu systému nerozumím :D Asi ale jiná cesta neexistuje, takže pokud se znovu nedostanu mám nejspíš smůlu :-/ nezná se mi, že by bylo hodně náročné mě prostě od nového šk roku přesunout, no snad je to tak že mi prvák uznají a dokončím jen ty dva roky, jinak mě asi klepne, každopádně zatím díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze