Přestup na konzervartoř

11
5.9.15 17:14

Přestup na konzervartoř

Dobrý den. Řeším těžkou situaci. Chtěl by jsem přestoupit na konzervatoř ze střední školy, ale nevím jak postupovat :? Nemáte podobnou zkušenost? :think: :think: (samozdřejmně že mě napadlo na konzervatoř zavolat :) ). Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
5.9.15 17:35

:mrgreen: no to bude dost obtížné, co umíš? kromě češtiny :lol:

• Citovat
  • Upravit
14110
5.9.15 17:42

@pickwick99 hlavně nikde nic písemně :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.15 17:47
@Krrysa píše:
@pickwick99 hlavně nikde nic písemně :)))
Proč?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.9.15 17:49

:mrgreen: :lol: :lol: tak chtít jít někam, co neumím ani napsat, tak to je samozDřejmě dost mimo :mrgreen: Jinak pokud jsi hledal telefon pod zadáním konzervartoř, tak jsi asi nebyl úspěšný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.15 17:51

Asi jsem to špatně napsal :) Na konzervatoř budu v každém případě volat, jen mě zajímá jestli budu dělat talentovky nebo rozdílové zkoušky, kde si potvrdit vysvědčení atd… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.9.15 17:53

@araw třeba chce opravdu na KONZERVARTOŘ a my jenom nevíme, co je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.9.15 17:54

@pickwick99 nejspíš budeš dělat všechno od začátku, klasické přijímací řízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
5.9.15 17:55
@pickwick99 píše:
Asi jsem to špatně napsal :) Na konzervatoř budu v každém případě volat, jen mě zajímá jestli budu dělat talentovky nebo rozdílové zkoušky, kde si potvrdit vysvědčení atd… :)

nejlepší zavolat nebo se osobně dostavit na konzervatoř. Vždyť ani nevíš, jestli mají místo. To nejde jen tak, že si řekneš, já chci přestoupit. A na jaký hudební nástroj hraješ? nebo sis vybral zpěv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.15 17:55

Promiňte. Trapas. Už jsem si té chyby všiml :) Nemáte teda s tímto zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.9.15 17:58

Počítám, že budeš dělat normální přijímačky jako ostatní a nastoupíš do prvního ročníku. Pokud jsi nějak mimořádně talentovaný a dobrý, tak by se asi daly domluvit rozdílové zkoušky a nastoupit do vyššího ročníku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.15 18:00
@mojmira píše:
nejlepší zavolat nebo se osobně dostavit na konzervatoř. Vždyť ani nevíš, jestli mají místo. To nejde jen tak, že si řekneš, já chci přestoupit. A na jaký hudební nástroj hraješ? nebo sis vybral zpěv?

Hudebně dramatické umění. Chtěl bych jít znova do prvního ročníku. Samozdřejmně že si uvědomuji, že to nebude tek jak vy píšete,, že si řekneš, já chci přestoupit " :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
5.9.15 18:04
@pickwick99 píše:
Hudebně dramatické umění. Chtěl bych jít znova do prvního ročníku. Samozdřejmně že si uvědomuji, že to nebude tek jak vy píšete,, že si řekneš, já chci přestoupit " :)
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
14110
5.9.15 18:15

@pickwick99 ještě se říká bych, ne by jsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.9.15 18:16
@pickwick99 píše:
Hudebně dramatické umění. Chtěl bych jít znova do prvního ročníku. Samozdřejmně že si uvědomuji, že to nebude tek jak vy píšete,, že si řekneš, já chci přestoupit " :)
:mrgreen: :mrgreen: doufej, že seš hooodně dobrej :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko