OPF Karviná - pojďte se mnou někdo studovat VŠ

143
28.8.15 22:13

OPF Karviná - pojďte se mnou někdo studovat VŠ

Ahoj holky, od října nastupuji na dálkové studium obor účetnictví a daně na OPF v Karviné. Hledám nějakou kamarádku, co by se přidala, samotné se mi tam moc nechce. Jsem z OV, je mi 38 let. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
28.8.15 22:16

Můžu se zeptat proč nejdeš na VŠB? Studovala jsem obě školy a VŠB je mnohem jednodušší. Taky obor ÚaD. Navíc ji máš v místě bydliště. Nebo už VŠB nenabízí komb. formu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.8.15 22:31

@JanulaM Fakt je jednodušší? Já zase slyšela opak, tak proto jdu do Karviné. A v kterém roce jsi nastupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
28.8.15 22:44

V Karviné 2003 na VŠB 2010, tak možná se to změnilo, mě přišla tehdy Karviná složitější. VŠB jsem dodělala před dvěma lety a fakt se toho neboj, težké to není. Matematika pro mě byla největší problém, ale já jsem na matiku blbec. Jinak to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.8.15 22:52

@JanulaM Díky. Jo, matika, toho se taky obávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
28.8.15 23:11

Na paní docentku Godulovou z OPF nezapomenu, ještě teď je mi z té matiky špatně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.8.15 23:25

No tak doufám, že ta už tam nebude :D :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
28.8.15 23:35

Vygooglila jsem, ze v bak. stud. programu už neučí viz odkaz, takže super, možná že teď už tam neučí vůbec. Odkaz je z roku 2007.

https://www.vejska.cz/diskuze/8606

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.8.15 12:07

@JanulaM @Bami ne postrach jménem Godulová už na Opf není :D Ale matika je postrachem pořád:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.9.15 17:23

@Bami Ahoj, já snad nastoupím taky. Ve druhém kole mě nepřijali pro vysoký počet uchazeču, ale včera poslali dopis, že mužu studovat v rámci programu celoživotního vzdelávání, že mi pak mohou uznat 72 kreditu a v případě uspešného absolvování automaticky přejití na klasické studium s tím, že by mě čekal už jen jeden rok. Minimální počet kreditu pro uspesne zakončení je 40, nepočítám uplně s variantou, že splním kredity všechny, mám dvě malé děti z nichž jeden ještě nemá rok a je nespavec, nicmene i kdyby mi pak měli v prváku navazujícím uznat třeba dva až tři předměty, je to uleva. Pak bych tedy studovala klasicky dva roky navazující. Jen se to tedy platí tenhle rok. Tak jsem moc ráda ze jsem tuhle diskuzi našla, do konce září bych měla vedet, zda tu třídu otevřeou, musí být aspon 20 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.9.15 17:25

@Bami jinak jsem taky z Ostravy a je mi 29 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.15 20:54

Nikki

Co je tedy lehčí? Karviná nebo VŠB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.19 21:57

Opf Karvina

Ahoj chtel by nekdo nastoupit na OPF v Karvine obor verejna sprava skolni rok 2020/2021 na kobinovane studium? Vazne o tom premyslim a byla bych rada za partacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.8.20 17:11
@Jitka jitkar
@Jitka jitkar píše:
Ahoj chtel by nekdo nastoupit na OPF v Karvine obor verejna sprava skolni rok 2020/2021 na kobinovane studium? Vazne o tom premyslim a byla bych rada za partacku.

Ahoj, já uvažuji o přihlášce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaFi
23.8.20 17:36

SKRIPTA A UČEBNICE - OPF KARVINÁ

Pokud má někdo zájem. Některé už jsou pryč

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...