Přestup v Istanbulu

11
1.10.23 13:02

Přestup v Istanbulu

Ahoj, letíme do Dubaje s přestupem v Istanbulu. Budeme tam přes noc od půlnoci do osmé ráno. Nějaké zkušenosti s letištěm? Jsou tam nějaké odpočinkové zóny, jsem vyčetla.. Budeme dva dospělí a dvě děti. Díky za zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
1.10.23 13:14

Vzdy prespavame v hotelu na letisti https://www.guestreservations.com/…ance/booking?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.10.23 13:14

Proc neletite primo do Dubai z prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
1.10.23 14:59

Istanbul je velké letiště, má hodně možností, jak zabít čas i v noci. Je z takových těch letišť, kde nerozpoznáš noc a den /alespoň před covidem to tak bylo, šrumec ve 2 ráno, jak ještě staré letiště Atatürk Airport, nebo i to nové/. Jsou tam rest zones, ale nečekejte nějaké spinkaní, jsou to zóny s křesly/lehátky, že to nejsou jen normální křesílka, dá se tam jakoby natáhnout. Ovšem, co mám zkušenost všude možně z jiných letišť, tyhle „lehátka“ bývají plná v noci. Takto přestupují stovky/tisíce lidí. Je spíš o náhodě narazit na volná, ale může být i volněji - to samozřejmě nevím. V Istanbulu jsem strávila noc na židli :mrgreen: Spousta restaurací je non-stop. ale chápu, že s dětma to je trochu na prd…
Pokud vím, jsou tam i spací místa (sleep pod nebo tak nějak tomu říkají), lehátko, polštář, deka, ale tam se platí - myslím, že hodinová sazba je tam. S dětmi bych to možná i zvážila, můžeš si zaplatit třeba 3-4 hodiny spaní a zbytek strávit jídlem, pitím…
Nebo rezervace v hotelu (jak je psáno výše) a holt tam jít jen na pár hodin, to už záleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.10.23 15:47

@Superdio přišlo nám to moc drahé :oops: jinak jsem myslela že nám přestup hodinu a půl stačit nebude, kdyby bylo zpoždění, tak máme rezervu :D letíme poprvé bez cestovky, nu chybami se člověk učí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.10.23 15:49

@Mutlice beru deku, polštářky budem mít taky :lol:, tak se nějak poskládáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí