Preventan nebo Imungolukan? Nebo něco jiného?

17007
12.12.15 06:57

Preventan nebo Imungolukan? Nebo něco jiného?

Dobré ráno,
dcera (3 r) chodí od září do školky a jak to tak bývá, rýmečkuje. Od srpna do listopadu brala preventan s tím, že teď nám doporučila lékařka měsíc vysadit a pak zase začít s preventanem. Nicméně jsem slyšela i velkou chválu na imunoglukan. Tak teď váhám.. S čím máte dobré zkušenosti vy?
Přeji krásný víkend, nejlépe bez rýmeček a jiných bacilů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
12.12.15 07:06

Rýmečkuje - no fuj, co je to za slovo. Dáváme Preventan Junior a Imunoglukan najednou, teď asi ten Preventan na chvíli vysadíme, protože nám došel a syn bude stejně ze školky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17007
12.12.15 07:16

@kacz - tomuhle já říkám mateřská (a těhotenská) demence :oops: (omlouvám se :-D ). Prostě zatím neměla nic jiného než rýmu a jedny ATB. Obojí mě dávat nenapadlo.. Pomáhá to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.12.15 07:32

Našemu imunoglukan nezabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
12.12.15 07:41

@Králičice podle mě jo, první měsíc ve školce byl teda hroznej, ale teď se z každého kašle a rýmy vyhrabe za dva dny, žádná angína ani antibiotika, jenom jednou zánět spojivek, který jsme taky zahnali kapkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
12.12.15 07:50

Ahoj, já také doporučuji Imunoglukan, zabírá po dlouhodobějším užívání a výsledky má výborné. Syn ho bere od října a zatím ho ta „rýmička“ potkala jen jednou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
12.12.15 08:04
@kacz píše:
Rýmečkuje - no fuj, co je to za slovo.
@Králičice píše:
@kacz - tomuhle já říkám mateřská (a těhotenská) demence :oops: (omlouvám se :-D ).

:D náhodou dobré, byť to není v módě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17007
12.12.15 08:04

No tak asi vyzkoušime ten imunoglukan..Ještě se asi poradime na plicním, kam jde dcera ve čtvrtek a na konci prosince zase něco nasadíme.. :think:
A za ten výraz rymečkování se vážně stydím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
12.12.15 08:08
@Králičice píše:
A za ten výraz rymečkování se vážně stydím :-D
:roll: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.12.15 08:10

U nás první rok ve školce děsný, každý měsíc ošetřovačka. Od května zlom a já jsem v práci a děti zdravé.

Při nástupu do školky klesá imunita kvůli odloučení od mámy, dej tomu čas. Je to hodně o citech, na to léky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.12.15 08:17

Dcera bere imunoglukan od srpna a od te doby mela 1× anginu a 3× usi, 3× mela antibiotika. Mezitim ma porad kasel. Loni nebrala nic a byla nemocna 1×. Takze az dobere, tak my naopak zkusime Preventan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
12.12.15 08:23

:think: podle mne nezabírá ani jedno - nedělá to zázraky, že neonemocní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
12.12.15 08:30
@Ellusa píše:
Já jsem Imunoglukan testovala na zvířeti, kde nehrozí placebo efekt, a jeho stav se zlepšil, ačkoli ATB nezabírala. Ve dvou letech mu dávali špičkoví veterináři pár měsíců, max. rok, nakonec mne opustil měsíc před 9. narozeninami na srdíčko. Sama jsem ho taky brávala a nebyla jsem ty zimy vůbec nemocná, ani jsem nerýmečkovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. S Preventanem mám u sebe taky dobré zkušenosti, hlavně s tím Akut, pokud se vzal včas.

byla jsem teď v zoo v ambulanci veterinářů a zaujalo mě, že v široké paletě léků, co tam mají, byl i imunoglukan. Ptala jsem se, komu to dávají, a že to výborně zabírá na ptáky. Jiným zvířatům to nedávají (zatím), ale zjevně to funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
12.12.15 12:57

Tak my jsme z imunoglukanu přešli na Multiimun, a bylo mi řečeno že je v tom obsaženo i to co v Preventanu, a řekla bych že fakt funguje. Loni jsme dávalí imunoglukan a ted ten efekt je teda lepší bych řekla. A taky zázračně funguje inhalace vincentky. Mně se do toho taky nechtělo, ono je fakt jednodušší děcku dát lžičku sirupu a nazdar, ale nakonec musím uznat že inhalace je asi to nejlepší zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.12.15 13:03

Resila jsem dlouhodobe nemocnost deti, loni jsem poctive davala imunoglukan a multiimun. Pekne od srpna, jak se doporucuje. Letos to same. Loni ani letos zadny efekt, oba porad na hromade, u doktorky jako doma. Z vysetreni na orl a z krevnich testu vylouceny hlubsi priciny neustale nemocnosti. Pak jsem se lekarny ptala prave na uzivani imunoglukanu, pripadne jestli mi muze doporucit cokoli volne prodejneho na posileni imunity a jeji odpoved znela, ze tyto preparaty jsou jen tahaky penez. Kazde dite i dospely clovek ma jinou odolnost, ktera se vyviji a meni v zavislosti na veku, strave, prostredi apod. Nasadila skolkovemu synovi Broncho - Vaxom a obema opet davame vit. D, ktery se hodne podili na imunite. Samozrejmosti je dodavani vsech vitaminu v prirozene podobe. Za sebe muzu fakt rict, ze ani u jednoho z deti nemely sirupy zadny efekt. Ale chce to vyzkouset, protoze na kazdeho plati neco jineho a i lekari maji kazdy jiny pohled na vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí