Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jenže já to právě říkala doktorce, že mi je blbě jako na omdlení, protože mi bylo i tam a ona říkala, že to se od čípku stává. Nechci být za hysterku, ale je to fakt nepříjemné a nemám s tím zkušenosti. ![]()
@Anonymní píše:
No jenže já to právě říkala doktorce, že mi je blbě jako na omdlení, protože mi bylo i tam a ona říkala, že to se od čípku stává. Nechci být za hysterku, ale je to fakt nepříjemné a nemám s tím zkušenosti.
v tomto případě být snad raději za hysterku.
A co to krvácení? Jestli to z tebe leje, tak by nebylo divu, že je ti na omdlení, ale pokud nic nepíšeš, tak asi ne. Nejsem gynekolog, ale nedokážu si představit, co by ti stěrem čípku mohla závažného provést. Není jiný důvod k mdlobám? Nízký tlak (nepilas dnes málo, kvůli prohlídce?), nervy?
@Anonymní píše:šla bych na pohotovost, to se mi normální nezdá. Mě brali biopsii(ne stěr, ale uštípli kousek sliznice) z čípku, špatně mi nebylo a krvácela jsem formou špinění, které po pár intimkách ustalo.
Dnes jsem byla na preventivní prohlídce, když dr. dělala stěr, tak to bolelo jak prase a dr. mi oznámila, že krvácím. Byla jsem pak ještě na UTZ, tam mi dr. řekl, že tedy krvácím fakt dost, ať zajdu zpět k dr. Dostala jsem injekci. Dost mě bolí břicho a je mi na omdlení. Nemáte podobné zkušenosti? Jak dlouho vám bylo blbě. Bylo pak vše ok?
@Samamama píše:
A co to krvácení? Jestli to z tebe leje, tak by nebylo divu, že je ti na omdlení, ale pokud nic nepíšeš, tak asi ne. Nejsem gynekolog, ale nedokážu si představit, co by ti stěrem čípku mohla závažného provést. Není jiný důvod k mdlobám? Nízký tlak (nepilas dnes málo, kvůli prohlídce?), nervy?
Krvácení není nijak dramatické, nervy z toho mám, takže je fakt těžký posoudit, jestli je to z nervů, nebo z toho čípku, ale je fakt, že břicho mě bolí dost.
No jsem malinko hysterická a mám strach z doktorů, takže ty nervy tam určitě roli hrajou. Nejradši bych byla, kdyby se ozval někdo s podobnou zkušeností. Jsem z toho vyplesklá, protože se mi nikdy nic takového nestalo.
@Sisi137 píše: šla bych na pohotovost, to se mi normální nezdá. Mě brali biopsii(ne stěr, ale uštípli kousek sliznice) z čípku, špatně mi nebylo a krvácela jsem formou špinění, které po pár intimkách ustalo.
Aha, tak to je fakt dobrý tedy
Ze mě u dr. lila červená krev, ještě ten dr. na UTZ říkal, že je to fakt hodně, jako by zařízli slepici, nebo něco v tom smyslu.
Já teda po stěru krvácela jednou, ale bylo to minimální, břicho mě teda nebolelo. To asi nebude moc šikovná dr.
Ty jo co to máš za gyndařku
To jsi jako začala krvácet díky tomu stěru co ti dělala? To se mi ještě nestalo, abych po tom krvácela, natož tolik, jak píšeš ty. ![]()
@IvaX píše:
Ty jo co to máš za gyndařkuTo jsi jako začala krvácet díky tomu stěru co ti dělala? To se mi ještě nestalo, abych po tom krvácela, natož tolik, jak píšeš ty.
Začla jsem krvácet po tom stěru. No snad tam není nějaký problém. Právě mě to i dost rozhodilo, tak teď uvažuju, nakolik je mi blbě z toho zážitku a strachu a na kolik z toho „zákroku“. Jinak gyndařka je dr. ve velké nemocnici a i operuje. Poslední dobou mi přijde docela protivná a taková jakoby bez elánu. ![]()
Zkusím obnovit diskuzi.
Byla jsem ve ČT na preventivní prohlídce u gynekologa. Popravdě jsem tam cca 2 roky nebyla.
Druhý den po prohlídce jsem začala krvácet. Dostala jsem menzes, o 4 dny dříve. Je to možné? Nikdy se mi toto nestalo. Menzes mám jinak pravidelný.
Dnes jsem byla na preventivní prohlídce, když dr. dělala stěr, tak to bolelo jak prase a dr. mi oznámila, že krvácím. Byla jsem pak ještě na UTZ, tam mi dr. řekl, že tedy krvácím fakt dost, ať zajdu zpět k dr. Dostala jsem injekci. Dost mě bolí břicho a je mi na omdlení. Nemáte podobné zkušenosti? Jak dlouho vám bylo blbě. Bylo pak vše ok?