Prevoz lednice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prevoz lednice
Ahoj, neco mi rika, ze lednice se pri prevozu nesmi pokladat. Je to pravda, nebo si to s necim pletu ?
Jestli nesmi - proc vlastne ?
Nebo ze by to platilo driv a dnes uz se vyrabelo neco dokonalejsiho?
(jde mi o prevoz nasi 13let stare lednice k rodicum, lednice je vysoka …
)
diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
p.s. dole je mrazak (2 supliky), nad tim lednice, celkova vyska tak 1,70 m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my lednici vždy pokládali na převoz, je důležité po převozu lednici nezapínat 24hod a nechat ji odstát aby se nepokazila
- Citovat
- Upravit
Ahojky, je tam nějaká tekutina, které by to mohlo škodit. Ale nám radili položit a pak nechat 24 hodin stát na místě bez pohybu, že by se to mělo ustálit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lednice muze byt na prevoz mirne naklonena, po te se by se nemela 24hodin zapinat.....proc nepokladat - rekla bych kvuli tem chladicim kapalinam co jsou vzadu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem to slyšela, že se tam snad něco vyleje a přestane mrazit/chladit. To ostatně na vlastní kůži zažil letos v létě můj bratr a to lednici nepokládali při přepravě, ale při stěhování ze schodů ji na chvíli položili. Nechali ji pak stát nezapnutou v mistnosti 24hod. jestli to nezachrání a lednice jim stejně odešla. Otázkou je, jestli to bylo přepravou nebo stářím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jsme kupovali lednici a vubec nezacala chladit-kdyz jsem volala opravare, jeho prvni otazka byla, jestli jsme ji pri prevozu nepolozili-takze z toho usuzuji, ze to zrejme vadi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale dneska jsou nějaké jiné chladicí kapaliny a u těch se to pokládat může a doba, kdy se pak nemá zapínat, je kratší.
Manžel onehdá přivezl lednici a řekli nám, že stačí, když bude stát 4hodiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabinka1 píše:
ale dneska jsou nějaké jiné chladicí kapaliny a u těch se to pokládat může a doba, kdy se pak nemá zapínat, je kratší.Manžel onehdá přivezl lednici a řekli nám, že stačí, když bude stát 4hodiny
No jo, jenže zakladatelka potřebuje převézt 13 let starou lednici ![]()
Snad už se dělají opravdu lepší lednice, protože na převoz na stojato je to fakt neskladný krám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ajo
Jsem závorku nedočetla ![]()
No tak to neporadim ![]()
Napadá mě jen, co jsme kdysi udělali, když jsme kupovali první - na stojato na vozejku za autem:D Vezli jsme jí tehdá asi 50km
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakukovatelka tak zkus zavolat do nějakýho servisu a zeptej se přímo na ten druh ledničky, oni určitě řeknou přesněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dik, koukam, ze nazory jsou ruzne, ale aspon jsem si potvrdila, ze to tak byva nebo byvalo. Az budeme kupovat novou pro nas, zeptam se tam, a zaridim se podle toho, co mi tam reknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit