Hodiny s odpočtem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hodiny s odpočtem
Ahoj, nevíte někdo, zda se u nás dají sehnat hodiny s odpočtem? Vlastně nevím, jak to nazvat, neukazují reálný čas, ale dá se na nich nastavit doba trvání, je to něco jako minutka v kuchyni, ale větší, dítě pak ví, jak dlouho bude muset něco dělat nebo kolik času zbývá, než…
Mají bílý podklad, ale pokud se natočí, tak se ukáže červená barva a ta se pomalu ukrývá pod tou bílou, jak běží čas, takže se to dá sledovat nejen podle čísel (třeba pro děti, co neznají čísla).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
to me zaujalo, zkusila jsem googlit ale nenasla jsem
jedine digitalni nebo klasicke minutky
a potom samozrejme hafo programu ke stazeni - stacilo by ti pustit to milackovi na compu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě bych chtěla něco přenosného, ty programy jsem našla taky. Já je měla v ruce, ale nebyly moje.
Jsem si je prohlédla a zatoužila po nich. K dostání jsou třeba v Británii, ale to je pro mě trochu z ruky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskuzi mám v oblíbených, protože jestli někdo najde, tak bych do nich šla taky. Hledala jsem, ale nenašla. Zní to fakt dobře, využili bychom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je mám konečně doma, fakt super věcička, kdyby se to někomu hodilo, tak tady dávám webovky: http://www.timetimer.com/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit