Jak vyčistit žehličku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak vyčistit žehličku
Prosím o radu, nevím jak se mi to povedlo, ale mám docela dost napálenou žehličku a nevím jak to odstranit. Máte prosím některé na to ňákou fintu????
Mám jí teprve rok a kdyby jí někdo viděl, tak si bude myslet že fachčí nejmíň 10let
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě se to stalo nedávno, přilípla se mi na flísku, nechala jsem ji vychladnout, do misky nalila teplou vodu a drbala to s namáčením klasickou houbičkou na nádobí, tou drsnější stranou. Šlo to velmi snadno.
Určitě existují přímo spreje na připáleniny na žehličce, ale mě to stačilo takto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky mamka měla nějakou tyčinku byla to jakoby pasta v tyčince…a tim se to potíralo zkus juknout nebo se zeptat v drogerii tak určitě na to něco mít budou…
jinak podle toho co to je ?? z čeho je ušpiněná??bych zkusila třeba ocet ten je taky na všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babička to čistila tak,že na noviny nasypala sůl a tu pak jakoby žehlila.ale nevím jestli by to fungovalo na napařovačí aby se neučpaly ty trysky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je fakt, že jsem taky něco o tý soli slyšela, ale už si to přesně nepamatuju, myslím že mi někdo říkal že funguje i pasta na zuby
, asi se zkusím zeptat na tu tyčinku v tý drogerii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mam od Tefalu, s takovou hladkou plochou na žehlení, taky už se mi kolikrát něco „připálilo“ nevim jak je to možný, ale oblečení v pořádku, jen žehlička zadělaná
, takže se mi tuhle tak snadno nežehlilo, zjistila jsem, že je tam nějaký škvarek, vzala jsem houbičku a trošičku jarový vody a šlo to krásně, i když jsem měla trochu obavy, aby se mi pěna nedostala do trysek, takže žádný speciální přípravek jsem nepotřebovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám takovou tu tyčinku, jak už tady o ní byla řeč. Vypadá jako jelení lůj, je růžová, rozpálím žehličku, potřu tyčinkou spáleninu, a utřu hadrem, bavlněným, né umělým to by se napálilo ještě víc
a je to. Já připálím každou chvíli něco, většinou obrázky na tričku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
delice píše:
Já mám takovou tu tyčinku, jak už tady o ní byla řeč. Vypadá jako jelení lůj, je růžová, rozpálím žehličku, potřu tyčinkou spáleninu, a utřu hadrem, bavlněným, né umělým to by se napálilo ještě víca je to. Já připálím každou chvíli něco, většinou obrázky na tričku
Tak to si jí taky koupím, a koupila jsi jí normálně v drogerii? Já to mám právě docela dost napálený a při tom si na to dávám pozor
ale asi blbě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jí už strašně dlouho, nevím už kde jsem jí vzala ale určíte by jí mohli mít v drogerii, nebo nějaké barvy? Netuším, mrknu na net, a nebo třeba ještě někdo poradí, vím, že se tu zmiňovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem našla třeba toto, ale bylo to jen první kouknutí
http://www.shop.vivat.cz/list.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já mám myslí, že je to tento
http://www.drogerie-artik.cz/…-g-z36000750
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
delice píše:
A já mám myslí, že je to tentohttp://www.drogerie-artik.cz/…-g-z36000750
Díky, tak už jsem o něco chytřejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na gumové obrázky na tričku a jiné věci mám u žehlícího prkna pod odkládací plochou na žehličku zasunutý kus pečícího papíru
.vždy přiložím ,přežehlím a je to…nemusím nic obracet na rub a je to hned a nic neseškvařím
,ale věřte,že i já mám škvarky na žehličce a tyčinka nepomáhá
,ze sole mám strach,mám teflonku a ocet nevím…lízla jsem nějakou umělotinu a je to na stejném místě jako minule
takže uvidím -jdu do boje se žehličkou ![]()
- Citovat
- Upravit