Přežití - rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahooj, rada bych znala Vas nazor, otviram obchod s damskym a detskym zbozim.
Vylozene detsky sekac nechci, ale jedna strana damske a protejsi detske. Budu brat do komise.
jak to souvisí s přežitím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to chceš vědět, jestli s tím jako přežiješ jo? No, co tak vídám všelijaké sekáče kolem, tak spíš asi ne ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Vylozene detsky sekac nechci, ale jedna strana damske a protejsi detske. Budu brat do komise.
myslím, že dobrý obchodník by si tuhle otázku položil dřív, než obchod otevře
Ale když počkáš, zeptám se věštecké koule, protože vzhledem k tomu, že nepíšeš, jaká je kupní síla, kde ten obchod je, jaký platíš/neplatíš nájem, jaké máš další výdaje, tak je to jediné médium, které by mohlo vykouzlit odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
myslím, že dobrý obchodník by si tuhle otázku položil dřív, než obchod otevřeAle když počkáš, zeptám se věštecké koule, protože vzhledem k tomu, že nepíšeš, jaká je kupní síla, kde ten obchod je, jaký platíš/neplatíš nájem, jaké máš další výdaje, tak je to jediné médium, které by mohlo vykouzlit odpověď
zkusenost je neprenosna. Toto nestaci ani precist, aby bylo pochopeno ![]()
Zakladatelko, ja mam minisekac otevreny 24 hodin denne s obrovskou navstevnosti (na bazosi
) Prodano 00prd a ceny mam opravdu lidove.
Sice jsi se na nic neptala, ale mezi nami holkami, pokud mas vubec nejaky najem a toto planujes jako hlavni vydelecni cinnost… mtaaak… tak doufam, ze mas hodne nasporeno na bezne vydaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
zkusenost je neprenosna. Toto nestaci ani precist, aby bylo pochopeno
Zakladatelko, ja mam minisekac otevreny 24 hodin denne s obrovskou navstevnosti (na bazosi) Prodano 00prd a ceny mam opravdu lidove.
Sice jsi se na nic neptala, ale mezi nami holkami, pokud mas vubec nejaky najem a toto planujes jako hlavni vydelecni cinnost… mtaaak… tak doufam, ze mas hodne nasporeno na bezne vydaje.
Tak inzerovat na bazoši je něco jiného než mít obchod
Obchod na dobrém místě (u stanice metra, frekventované tramvaje) se uživit asi může, když bude dobře zásobený, když ne, tak zákaznice, co tam jednou tepláčky nebo pyžamka nesehnaly už nepřijdou… SEkáč pro dospělé mi přijde jako velký úlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si třeba na sebe v sekaci nic nekoupila, kolem jednoho chodim docela často a když vidim ty hadry za vylohou, jak pro bezdomovce
Myslim, že uživit se tímto byznysem nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v domě otevřeli na jaře sekáč. Jen když jsem nakoukla výlohou, dávala jsem tomu tak tři měsíce. Zavřeli po měsíci a půl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jako je sekáč a sekáč, znám jich pár, kde i na sebe nakupuju moc ráda (do spousty ani nevlezu, stačí vidět výlohu) a drží se mnoho let. Každopádně na dospělého bych si z komise nic nekoupila už jenom pro ten pocit, že mě v těch hadrech taky může potkat sousedka, co je tam před týdnem jako vyřazené odnesla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Tak inzerovat na bazoši je něco jiného než mít obchodObchod na dobrém místě (u stanice metra, frekventované tramvaje) se uživit asi může, když bude dobře zásobený, když ne, tak zákaznice, co tam jednou tepláčky nebo pyžamka nesehnaly už nepřijdou… SEkáč pro dospělé mi přijde jako velký úlet.
mno… sekac jsem sice nemela, ale velmi poptavane v jiste dobe sluzby technickeho charakteru v pronajatem prostoru hned na rohu hlavniho namesti v jednom z nejvetsich mest CR jsem poskytovala. Kdyz uz jsem si z radne vyplaty chtela moci koupit aspon nejlevnejsi puncochace a nebat se, ze nezbyde na najem… neni treba pokracovat, ze ne? ![]()
A komise? Ja vyrazuji jen veci, ze kterych vyrustame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
mno… sekac jsem sice nemela, ale velmi poptavane v jiste dobe sluzby technickeho charakteru v pronajatem prostoru hned na rohu hlavniho namesti v jednom z nejvetsich mest CR jsem poskytovala. Kdyz uz jsem si z radne vyplaty chtela moci koupit aspon nejlevnejsi puncochace a nebat se, ze nezbyde na najem… neni treba pokracovat, ze ne?
A komise? Ja vyrazuji jen veci, ze kterych vyrustame
Teď ti asi nerozumím. Pokud byly tvoje služby velmi poptávané, tak jak to, že jsi nedosáhla zisku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Teď ti asi nerozumím. Pokud byly tvoje služby velmi poptávané, tak jak to, že jsi nedosáhla zisku?
Neva, malokdo mi rozumi, jsem zvykla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
Neva, malokdo mi rozumi, jsem zvykla
Hm, možná to stálo za neúspěchem tvého podnikání.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit