Při klitorálním orgasmu cítím bolest v podbřišku

Anonymní
25.12.24 14:19

Při klitoriální orgasmu bolest

Ahoj ženy :srdce:
Prosím někdo zkušenosti?
Je to již cca 3 týdny, co při dráždění klitorisu a následném orgasmu pociťuji bolest v levém podbřišku.

S příchodem orgasmu přijde také bolest. Je to jakoby takové píchnutí. S odchodem orgasmu, odejde i bolest. Trvá to opravdu chvilku.

Jiné potíže nemám ani když jsem v klidu, tak mě nic nebolí.

Od října jsem vysadila HA. První měsíčky jsem dostala v listopadu po 43 dnech, nyní ještě čekám, ale bolesti podbřišku mám, i prsa bolí, ale ta potvora zatím nikde.

Těhotná nejsem!

Může to souviset s cyklem?
Na gyndu se chystám hned po Novém roce.

Je mi 29. Děkuju :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16953
25.12.24 16:15
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

bodnutí je v podbřišku, čili s klitorisem to nemá nic společného? Možná bych se přikláněla i k bolesti od vejcovodu. Že už se to chystá… Ani nešpiníš?

Zajdi si pak na gyndu, udělá ti i UZ a podívá se v jaké fázi jsi, popř dá injekci.

Já mívala i cykly 50dnů, tou dobou mě už bolelo břicho, cítíla jsem, že to příjde a nic. Injekci moje doktorka dává po 60dnech, to už pak přišel cyklus sám.

Přeji pohodové svátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.24 16:44

@chs.jasmin
Krásný, sváteční den přeji :lol:
Bolest je v podbřišku a cítila jsem i na pochvě jakoby :mrgreen:, omlouvám se nevím jak popsat, když nemůžu ukázat :mrgreen:

Tak doufám, že to bude něco s cyklem protože to začalo tak zhruba 2-3 týdny po MS. :lol:

Já jsem strašný plasan, ale věřím, že to bude v pořádku. :palec:

I Vám krásný sváteční den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.24 17:09

@chs.jasmin
Ještě dodám, že nespinim ani nekrvacim… Pouze jsem měla výtok bílý, někdy i hustší ale teď už bez… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa