Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
do 20 tt jsem nepřibrala nic,pak až tak kolem 22.tt to šlo nahoru.teď jsem 25.tt a nahoře 5 kg.
mám nahoře 1,5 kg, ale to ty pitomé vánoce ![]()
neblila jsem, nic, ale proti výchozí váze jsem šla v 1 trim ještě 2 kg dolů.
Hm, tak já jsem měla 8kg nahoře a to jen od 12tt do 20tt každý týden kg - neměla jsem žádné nevolnosti, jím pořád stejně, jen jsem musela radikálně omezit pohyb. Teď jsem snad na konci 23tt a mám „jen“ o další kg nahoře. Lékař mi řekl, že prostě zadržuji vodu a nemám se stresovat (tedy, že jsem reálně přibrala tak 5kg).
Příspěvek upraven 08.01.12 v 11:09
Treti tehu: Do 20 tt 5 kilo, pak jeste 6… do pul roka vse dole ![]()
Příspěvek upraven 08.01.12 v 11:09
Já měla ve 20tt nahoře 5kg, teď v ukončeném 28tt mám +10kg. Ale byla jsem extrémní hubeňour, před otěhotněním jsem nevážila ani 50kg..
tak já tou dobou měla nahoře skoro 5 kilo a celkově jsem přibrala 11,5 ![]()
Danylla píše:
Treti tehu: Do 20 tt 5 kilo, pak jeste 6… do pul roka vse dolePříspěvek upraven 08.01.12 v 11:09
Taky to mám 3 těhotenství a u druhého jsme přibrala celkem 9 kg a do 3 týdnů vše dole.
Já jsem teď přesně 20+0 ![]()
ahoj jsem v 18 t a zatím jsem přibrala 2 kg, s prvním mimi jsem přibrala 4 kg.
U prvního jsem měla nahoře ve 22tt 6,5kg, nezvracela jsem a špatně mi nebylo. U druhého jsem zvracela a měla jsem dole 3kg.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3461.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3461.gif před vánoci + 5kg, teď se mi vybila váha, tak nevím. Tímto tempem budu jak koule (u první do 24tt nic, pak šup a 14kg nahoře).
ja jsem vubec nezvracela vubec mi nebylo zle behem tehotenstvi. Pohyb jsem taky neomezila, porad jsem delala to same.. Ale zacala jsem jist, protoze to co jsem jidala pred tehotenstvim nestacilo a byvalo mi mdlo a zejmena po ranu se mi tocila hlava a omdlivala jsem v mestske. Takze jsme musela zacit jist pravidelne co cca 3 hodiny na coz jsem nebyla vubec ale vubec zvykla.
Zacala jsem pribirat okamzite. V 8tt jsem uz nedopla zadne sve kalhoty a musela koupit vetsi. V 10tt jsem mela nahore 6kg.Ale pak se to zpomalilo. Kolem 20tt to bylo asi 8-9kg a ted ve 26tt mam nahore cca 10kg (ranni vazeni)vecer tech 11
.. tak doufam ze to ted uz moc nahoru nepujde (ale moc tomu neverim) ![]()
krásné váhy tady čtu:D já do toho 20tt přibrala 8 kg,ted uz mám nahoře 13…
uklidnuju se tím,že čekám dvojky,ale i tak mám před seou ještě 15 týdnů,tak jsem zvědavá,jak budu kulatá:D ![]()