Přiblížení menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
600
14.6.24 14:35

Přiblížení menstruace

Dobrý den, úplně si nejsem jistá do které kategorie zařadit tento dotaz. Odjíždíme za 10 dnů na dovolenou a zrovna mi to vychází tak, že to mám dostat. Je nějaká možnost urychlení nástupu menstruace? Nechce se mi oddalovat, protože s Norethistenolem nemám nejlepší zkušenosti. Stačí mi to přiblížit o 2-3 dny.
Děkuji za rady a tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35520
14.6.24 14:42

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6170
14.6.24 14:46
@Ulrike píše: Více

Já jsem to vždy dostala dříve alkoholem či dělším sexem. Právě na té dovolené se třeba více pilo i sexovalo a dostala jsem to vždy tam :mrgreen: o nějaké tři dny dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.24 14:49

Mám zkušenost s citronem, ale teda když si chci měsíčky posunout. Začnu 5 dní, ale zabralo to i 3 dny předem myslím a piju x skleniček vody s citronem. Nedělám to často, ale když byla potřeba, tak to vždy zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6170
14.6.24 15:08
@llena35 píše: Více

To jsem dělala kdysi taky, ale nesmí se pít alkohol. To právě na té dovolené přišlo alkoholem a sexem rychleji.
Já bych dostala metal za menzes na dovolené. Mám to vždy. Loni jsme měla dvě u moře a obě s tamponem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.24 15:12
@nikitice píše: Více

Já právě mám na to taky štěstí, že i kdybych se trefila do dnů, kdy to nemám mít, tak si mozek řekne ale jo hezky jí to tam pošlu a je to :mrgreen:
ale to s tím alkoholem jsem nevěděla, ale ten já moc nepiju, tak dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6170
14.6.24 15:37
@llena35 píše: Více

Já jako taky moc ne, ale na té dovolené si dám vínko či mojito určitě každý den nebo nějaký cider na pláži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24587
16.6.24 16:50

Zkus červené víno a horkou vanu, nejlépe najednou. Ovšem výsledek je samo nejistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí