Přídavek na dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Takže teda přinejhorším vyplníš znovu i žádost a dá se žádat max. tři měsíce zpětně…
Takže možná o jednu tu dávku (jeden měsíc) přijdeš, nevím přesně, jak jsou ty lhůty.
Zajeď co nejdřív a bude klid… Pro příště to pošli poštou je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně… Jen třeba když bys žádala úplně poprvé třeba porodné a ty přídavky, tak je lepší osobně, ofotí si občanky a rodný list prcka… ale taková ta potvrzení příjmů a spol. klidně poštou.
Já byla ta, co tu poštu přebírala a třídila a expedovala dále k dávkařkám, můžeš mi věřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet tak to je super, zkusím tam v pondělí zavolat a kdyžtak bych to jen poslala, moc děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet neplácáš blbiny
A já nechala na podatelně i žádost o porodné (s ofoceným RL a mojí občankou), takže i to by šlo poštou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ale někde chtějí třeba ověřené kopie toho RL a tak… to už je pro mě lepší zajet rovnou na socku než někam ověřovat kopie.
Právě tím, že já tam pracovala, ale jen vedle v kanclu, s tou poštou, korespondence se soudy a blabla, tak něco vím, ale ne přesně, herdek=/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypisuju tu žádost a že mi to vyplatí zpětně takže tam mám napsat normálně od prvního října jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim prve sem zadala o pridavky! To by meli prijit jiz tento mesic? Nesla jsem to tam v puli rijna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit