Přídavek na dítě - rozhodnutí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
přídavek na dítě rozhodnutí
Ahojky, chci se zeptat, dostali už jste rozhodnutí o nároku na přídavek na dítě? já podávala v polovině října a furt nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na to má ještě někdo nárok jo? to čučím
jinak neboj jim to vždycky trvá ![]()
- Citovat
- Upravit
Jojo má, bohužel tady u nás malý výplaty a já rodičovská. každa koruna se pak hodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostala…asi pred týdnem, ale…
že mi to zatrhujú, v rijnu som ešte dostala, v listopadu už nič, takže teď zas skúšam vyplniť tie miliardy dementných papírov+ potvrdení z práce a zaslať im to, ale moc s tým nepočítam že mi to priznajú, za rok 2013 priznali, ale to som bola na RD a UP, ted už od 2014 pracujem, takže asi z toho h… bude, ono víc starostí než úžitku z toho…mi to asi nestojí za to ![]()
- Citovat
- Upravit
@marsve nepodávala, som na to zapomnela a dostalal som len rozhodnutie, že ak chcem mám si to vše zas vyplniť…takže teď to skúsim podať, ale premýslím že mi to za to nestojí, ale tak keď to už mám, pošlem to aspon
- Citovat
- Upravit
@Nafrněná Tak když má někdo ve 3člené rodině příjem 17500kč měsíčně jako je to třeba u nás, nárok na přídavek má. @marsve Já podávala žádost začátkem října a v listopadě už došel zároveň s rodičákem. První došlo pisemné rozhodnutí doporučeně a pak až částka. Zeptala bych se na úřadě, kde jsi to podávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, štvou mě, řešej to 2 měsíce, a nic. začátek rodičáku mi také oni začali posílat se zpožděním 4 měsíců, přestože vše bylo podáno včas a řádně. to samé i teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marsve pokud jsi ho měla již v předchozím roce a teď si podávala žádost, tak vyrozumění nechodí, přijde jen když je nějaká změna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit