Přídavky na dítě 2020

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.11.20 13:42

Přídavky na dítě 2020

Ahoj, snad mi někdo poradíte.
Beru pridavky na dítě a zapomněla jsem doložit příjmy za 3.ctvrtletí. Změnili otevírací hodiny a já tam už 2× přišla pozdě. Ale četla jsem, že kvůli Covidu se nemusí dokládat prijmy za 3.ctvrtleti.
Jenže zrovna mi vychází za to 3. čtvrtletí vyšší příjmy a neměla bych nárok na přídavky. A tak teď vůbec nevím co a jak :nevim: Chtěla jsem tam volat, ale budou tam až za 2 dny a já bych ráda věděla jak to tedy je. Nevíte někdo? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76244
2.11.20 13:55

Nechápu, co řešíš - pokud za 3. čtvrtletí nemáš nárok z důvodu vyššího příjmu, tak prostě 3. čtvrtletí nebudeš vůbec dodávat a samozřejmě nic nedostaneš
až pokud by ve 4. čtvrtletí tvůj příjem klesl, budeš to znovu řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.11.20 14:01
@stinga píše:
Nechápu, co řešíš - pokud za 3. čtvrtletí nemáš nárok z důvodu vyššího příjmu, tak prostě 3. čtvrtletí nebudeš vůbec dodávat a samozřejmě nic nedostaneš
až pokud by ve 4. čtvrtletí tvůj příjem klesl, budeš to znovu řešit

Já těmhle dávám úplně nerozumím… Ale u Maláčove jsem četla že se právě teď nově dokládat nemusí, a jede to automaticky. Ten kdo měl nárok minule čtvrtletí, tak to automaticky dostane i teď. Lidi co by neměli nárok na tom vydělají.

• Citovat
  • Upravit
59371
2.11.20 14:08
@Anonymní píše:
Ahoj, snad mi někdo poradíte.
Beru pridavky na dítě a zapomněla jsem doložit příjmy za 3.ctvrtletí. Změnili otevírací hodiny a já tam už 2× přišla pozdě. Ale četla jsem, že kvůli Covidu se nemusí dokládat prijmy za 3.ctvrtleti.
Jenže zrovna mi vychází za to 3. čtvrtletí vyšší příjmy a neměla bych nárok na přídavky. A tak teď vůbec nevím co a jak :nevim: Chtěla jsem tam volat, ale budou tam až za 2 dny a já bych ráda věděla jak to tedy je. Nevíte někdo? Díky :)

mne paní volala minulý týden že at nechodím a je to automaticky prodloužené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.20 12:39

@Markéta80 @mackA159 Super, díky. Zítra si tam zavolám. To jsou teď furt samé změny, nařízení atd.. že se v tom člověk ztrácí. Jinak se ještě zeptám, příjmy musím dokladat, ale kdybych zapomněla doložit, tak mi zruší přídavky?

• Citovat
  • Upravit
59371
3.11.20 12:40
@Anonymní píše:
@Markéta80 @mackA159 Super, díky. Zítra si tam zavolám. To jsou teď furt samé změny, nařízení atd.. že se v tom člověk ztrácí. Jinak se ještě zeptám, příjmy musím dokladat, ale kdybych zapomněla doložit, tak mi zruší přídavky?

Ted nic dokládat nebudeš, až další čtvrtletí. Pokud pak nic nedoložíš nic nedostaneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.20 16:39

Ahoj ja dokladala v cervenci. A to si vzala papir jen za 1 ctvrleti. Druhy nechtela. A pridavky jsem do zari dostala. A nyni uz nic za rijen. V rijnu jsem se tam kvuli covidu nedostala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.20 19:19

Ahoj, mne take za zari neprisly pridavky. Nevim jak je to mozne. Byla jsem v cervenci davat papiry taky. V rijnu jsem nebyla uz. Ale mela bych dostat jeste za zari ze? Nebo se pletu? Do srpna normalne prisli..
Zkousela jsem volat a psat email, ale bohuzel mi jeste nikdo neodpovedel. Mate nekdo zkušenost?
Citlivé téma, proto anonym. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.20 19:55

Ahoj holky, co se dokládá k žádosti o přídavky, když beru pouze rodičák. Asi budu muset doložit rozhodnutí o rodičáku, alimenty a ještě něco? Žiju sama s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.20 00:20

Přítel přišel s moudrem, že skusime si zažádat o přídavky. Když bysme šli to vyřídit teď, za jake měsíce budem dokládat příjmy? Ani nevím zda to má cenu resit s naším příjmem. Pritel má měsíčně 12tis. a já podporu 10400.Máme dítě skoro 7let. Děkuji,

• Citovat
  • Upravit
5
21.12.20 18:16

Zvýšení přídavků na dítě 2021

Na přídavky na děti dosáhne o dost víc rodin než doteď, zároveň se zvýší. https://www.penize.cz/…ne-vic-rodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
21.12.20 19:49
@Leonos píše:
Na přídavky na děti dosáhne o dost víc rodin než doteď, zároveň se zvýší. https://www.penize.cz/…ne-vic-rodin

No to není tak jisté, když to ještě není schváleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat