Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
No když nám nepřijdou do schránky tak si o ně máma řekne vždycky přímo prodavačce a ta jí je dá. Nevim jestli to mají všechny Rossmani, jsem z Jablonce a ten kupon platí přímo pro jednu prodejnu, ale pochybuju že by to měl jen Jablonec, nato jsme moc malý páni, určitě to budou mít i jinde. Zeptala bych se prodavačky, můžeš se odkázat, na Jablonec že to tam mají
tenea píše:
No když nám nepřijdou do schránky tak si o ně máma řekne vždycky přímo prodavačce a ta jí je dá. Nevim jestli to mají všechny Rossmani, jsem z Jablonce a ten kupon platí přímo pro jednu prodejnu, ale pochybuju že by to měl jen Jablonec, nato jsme moc malý páni, určitě to budou mít i jinde. Zeptala bych se prodavačky, můžeš se odkázat, na Jablonec že to tam mají
O.k. tak až tam příště půjdu,tak se zeptám,ale obávám se,že mi nic nedají.No uvidím,díky
Ona spousta kámošek z Jablonce o tom taky neví, nevim podle čeho určujou komu ty slevy pošlou a komu ne.
tenea píše:
Ona spousta kámošek z Jablonce o tom taky neví, nevim podle čeho určujou komu ty slevy pošlou a komu ne.
Hm,tak to moc nevidím
No přišli nám nějak na začátku tohodle týdne, tak jestli i u vás ve městě vůbec něco takovýho mají, tak ti je prodavačka třeba příští týden určitě dá. Kdyžtak pak písni jaks dopadla
Určitě napíšu,byla jsem tam na nákupu min.týden a brala jsem pampersky do zásoby asi za 1500,tak tam zajdu příští týden