Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj, přijdou mě sami poštou nebo si o ně musím zažádat v drogerii? jsme registrovaný a teď máme kuponky novorozenecký a na netu jsem našla, že od 7.měsíce by měli být další, mám se o ně někde hlásit, nebo dojdou poštou
ještě se zeptám- kdo je máte doma, od těch 7 měsíců, je tam kuponek na netekoucí hrneček? potřebuji ho malýmu koupit a nevím jestli chvilku počkat až budu mít kuponky a nebo ho můžu koupit rovnou. Pokud tam ten kuponek je, máte ten hrneček někdo doma? jste s ním spokojený?
bože to je dotaz ![]()
Ahoj, já jsem dostala tu první knížku když jsem byla ještě těhotná, měla jsem jim poslat kopii těhotenský průkazky ale nato jsem nějak pozapoměla a po narození mi nic nepřišlo, tak jsem jim psala na meila a hned mi napsali ať jim napíšu jak se miminko jmenuje a kdy se narodilo a hned mi poslali tu další knížku a pak už by to mělo chodit automaticky. Takže jestli jsi nezapoměla jako já, tak nemusíš mít strach. Ale na toho meila jim klíďo napoš, hned odepisujou, může se i zeptat jestli je tam tehle kuponek, nevím jestli dělaj ty knížky pořád stejný nebo ten obsah obměnujou.
Já jsem hned po registraci a předložení těhuprůkazky dostala knížečku a hotovo.O žádné další od 7.měsíce nevím
…
Dostaneš jí automaticky, okolo 7 měsíce dítěte, pak v roce…
Knížky chodí automaticky poštou. Jen to není přesně na měsíce. Někdy přijde o pár týdnů dřív, jindy zase později. Ale přijde!
Tuším, že v té od 7m jsou nějaké hrnky, myslím NUK…
Po registraci těhotenskou průkazkou přijde knížečka s kupónky pro těhotné. Po narození miminka se stačí přihlásit i na netu a oznámit den narození a jméno miminka, přijdou kupónky pro novorozence a kolem 7 měsíce přijdou další kupónky pro děti od 7 měsíců a tak budou chodit dál. K narozeninám je třeba omalovánka nebo nějaká další drobnost ![]()
Knížečka chodí poštou. V té od 7mi měsíců je láhev na učení NUK a hrneček na učení MAM. Jaké jsou neporadím, my je ještě nekoupili.
Dostala jsem v těhu těhu knížku, po porodu mimi knížku, v 7m mi přišla poštou od 7m knížka
A je tam netekoucí hrneček od MAM tuším
Já dostala jednu v těhotenství, pak po porodu nic- tak jsem je urgovala - prý už posílali, ale pošlou znovu, v sedmi měsících jsem knížku dostala normálně, ve třinácti se opakovala situace s novorozeneckou knížkou. Takže jsem znovu urgovala, ale tentokrát byla paní z DM docela nepříjemná a tvářila se, jako bych je chtěla okrást a vyčuraně žádala druhou knížku. Poslala jí znovu, doporučeně, takže přišla. Když jsem jí otevřela, tak jsem zjitila, že jsem se namáhala kvůli cca 4 kuponkům
, ostatní nevyužiju,takže příště se na to vykvajznu. Jenom nechápu, proč dětské knížky posílají poštou, proč si je nemůžu vyzvednout v DM stejně jako slevovky na 50 nebo 150 bodů.
A nejsou v knižečce,co posílají v 7m slevy na mističky,lžičky apod věci na příkrmy?díky
luciezesvetic píše:
A nejsou v knižečce,co posílají v 7m slevy na mističky,lžičky apod věci na příkrmy?díky
Mám jí tu před sebou - lahev na učení NUK, hrneček, savička, lžičky MAM, dudlíky NUK, kousátko, hračka, Kikko, a pak hlasika - ubrousky, pleny, kašičky, UM, prsní vložky, čaje, šťávičky, Lovela, atd. ![]()
Vím,že je to trochu od věci,ale třeba na MMB nebo aukru je spousta miminek co prodávají kuponky-hromadu kuponků od jednoho druhu. by mě zajímalo,kde to berou,snad mají paterčata ![]()
V poslední době mě přijde že v DM hodně zdražili, a pak mi to často ani s těma kuponkama nepřijde moc výhodný, akorát třeba ty ubrousky Babylove. Třeba Pampersky mají hodně drahý - bez jakýkoliv akce. Nám chodí každý tři měsíce do schránky z Rossmanna 10% sleva na celý nákup, předevčírem nám jich přišlo 18 kusů. Tak radši nakupuju tam
tenea píše:
V poslední době mě přijde že v DM hodně zdražili, a pak mi to často ani s těma kuponkama nepřijde moc výhodný, akorát třeba ty ubrousky Babylove. Třeba Pampersky mají hodně drahý - bez jakýkoliv akce. Nám chodí každý tři měsíce do schránky z Rossmanna 10% sleva na celý nákup, předevčírem nám jich přišlo 18 kusů. Tak radši nakupuju tam
Souhlasím s tebou i s kupony to je drahé a mohu si nějak zažádat o ty slevove kupóny na 10% od Rossmana?