Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ma tvem miste bych zkusila bud cinskou medicinu (ale nekoho fakt dobreho) nebo lekare, ktery nad postcovidem nemavne rukou a leci ho (existuji protokoly treba v usa, jak u nas nevim).
@Lucie_Sx Na úzkosti mi pomohlo Lions mane, na žaludek chci zkusit nějaká probiotika, jist zdravé, pít hodně vody, snad to pomůže
.
Ale nevím co s tím pocitem jak opila a tlakem v hlavě s těmi migrenami, to je nejhorší.
Počkám až budu po všech vyšetření a pak asi vyzkousim nějakou akupunkturu. Děkuji! ![]()
Žaludeční potíže, reflux, špatné trávení a stavy jak opilá - to dělá přemnožený helikobacter. Je vyloučený?
@Okta Byla jsem na gastroskopii dva roky zpátky, vše vporadku. Nyní jsem změnila obvodního lékaře a mám v plánu se ho zeptat, alespoň na krevní testy, takže zkusím, kdyby mi tam prihodil i na ten helicobakter, děkuji ![]()
@Anonymní píše: … se mi rozjel strevni zánět, naštěstí jen mikroskopický, měla jsem trávicí obtíže, podstoupila milion vyšetření, … Mám neustále žaludeční potíže, reflux, špatné trávení, bolesti …
Byla vyšetřením vyloučena Crohnova choroba?
@Tala20 Ano, mám mikroskopickou strevni kolitidu podle biopsie. To sem asi zapomněla do příspěvku dopsat
Předpokládám, že u mikroskopické kolitidy jsou průjmy, takže spousta věcí s tím souvisí a řekla bych i to motání hlavy z možné dehydratace.
Všechno souvisí se vším.
Ahoj holky,
.
Chodím do školy, na brigadu, teď se snažím cvičit, jist zdravě, ale cele dny víceméně jen prezivam. Myslíte si, ze je to z psychiky? Já už opravdu nevím 
Tohle téma je pro mě celkem citlivé, jelikož se týká mého zdraví, rada bych ale věděla Vás názor na celou situaci, protože ja už si fakt přijdu jak blázen.
Je mi 21, před 3 lety jsem neměla žádné zdravotní problémy, začalo to vše hormonální antikoncepci, kdy se mi rozjel strevni zánět, naštěstí jen mikroskopický, měla jsem trávicí obtíže, podstoupila milion vyšetření, krevní obraz, dlouho se nemohlo nic najít
Od té doby to s mnou jde z kopce
Mám neustále žaludeční potíže, reflux, špatné trávení, bolesti na levé straně břicha.
Před rokem jsem prodělala covid, byla jsem v nemocnici na kyslíku a po tom jsem absolutně nepoužitelná. Nevim, čím jsem si to zasloužila, ale mám po něm už rok migrény, stavy jak opilá každý den, úzkosti, bolesti zad. Moje neuroložka mě poslala na rehabilitace, na rtg patere (prý je to vše od krku, čemuž moc neverim) a na mri.
Aby toho nebylo málo našly mi hodně zvýšenou bilkovinu v moči, obecně mám bolesti i v oblasti ledvin, nedostatek hořčíku, trpím na kvasinky..
Kdyby se u me neobjevily ty problémy postcovid, tak už jsem se se vším tak nějak zžila, ale teď nevím, co léčit dřív.. Připadám si jak hypochondr.. Hlavně moje okoli vůbec nebere to, ze po covidu opravdu nejsem schopna skoro vůbec fungovat.