Přijímačky a body

31.3.22 09:56

Přijímačky a body

Dobrý den, myslíte že je čas začít se učit na přijímačky? Moje dcera se hlásí na gimnázium, na vysvědčení měla tři trojky a jednu čtyřku. Co si takhle dělala testy doma, má tak prumerně 24 bodů z češtiny a matiky. Myslítte že jí to bude na gimpl stačit? :pankac: Taky jsem ji koupila nějakej nakopává tak snad jí to pomůže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56505
31.3.22 10:02
@Vzduchovka píše:
Dobrý den, myslíte že je čas začít se učit na přijímačky? Moje dcera se hlásí na gimnázium,na vysvědčení měla tři trojky a jednu čtyřku. Co si takhle dělala testy doma, má tak prumerně 24 bodů z češtiny a matiky. Myslítte že jí to bude na gimpl stačit? :pankac: Taky jsem ji koupila nějakej nakopává tak snad jí to pomůže :mavam:

Ty budeš troll. 8o :zed:
S těmito známkami na gympl?
Jinak nejsi máma ale holka, která chce na gympl. Čeština ti vůbec nejde. Běž na kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
31.3.22 10:12

Na gimpl jí to bude stačit zcela určitě. Na gymnázium nechť to ani nezkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
31.3.22 10:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
31.3.22 10:36

Na gymnázium nevím, možná na nějaké soukromé by se dostala. Ale na nějakou jinou šolích školu, kam se hlásí málo dětí, tam by mohla uspět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
31.3.22 10:46

Trochu pozdě, dcera se učí již od ledna, a to měla samé celou školní docházku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
31.3.22 10:55

@Vzduchovka davej pozor radsi o hodine cestiny trolle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
31.3.22 11:17

Tak s učením už nemá cenu začínat ;) Co má za druhou školu? S takovým prospěchem na gympl je nerozum :lol: syn se učí od září a vypočítal kolik potřebuje bodů když započte body za vysvědčení+ body co dostane když podal 2 přihlášky na 1 školu ;) Ale chce se dostat tak se připravuje+ chodí na přípravný kurz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
31.3.22 11:30

@BohunkaP
Dobrý den,
děkuji za označení. Diskuze neporušuje zatím pravidla, vidím tady i dobré příspěvky, v tuto chvíli to neoznačuji za trolla.

S pozdravem,
Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8799
31.3.22 11:49

No nejspíš seš trol. Pokud náhodou ne, tak radim vykašlat se na gympl a směřovat to někam, kde to bude poněkud reálnější. Jesltu je dcera inteligentní po tobě, na gyml ji určitě nevezmou. A na gimpl taky ne, ten totiž neexistuje. Na přijímačky na gympl jsem se já připravovala už od září, měli jsme ve škole přípravný kurz plus hodiny matiky a češtiny navíc, celou devátou tridu. S jejími známkama a vlastně s nulovou přípravou… doufám, že má přihlášku ještě někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze