Příkrmy od 4. měsíce od Hami - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrmy od 4.mesice, Hami
Ahoj holky,
vařily jste nebo kupovaly příkrmy od 4.mesice? Vyplatí se kupovat nebo spíš vařit?
Máme od narození UM od Hami, které nám fakt sedlo, tak bych možná pokračovala i s touto značkou v příkrmech.
Máte některá zkušenosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vařila. Na těch pár lžiček se mi nevyplatilo kupovat sklo. Takže uvařít, zamrazit do forem na ořechy a 2-3 ořechy rozmrazit do skleničky a podat. Kupované zeleninové obecně moc nefungovali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia a upřednostňovala jsi na příkrmy zeleninu z obchodu takovou tu BIO? Ja na tohle právě nikdy nebyla, jestli bio, nebio, až teď mě to napadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karinananka píše: Více
Ne vždycky. Hodně jsme měli ze zahrady od babiček(brambory, cuketa, jabka, dýně, šestky mrkev…)
Několikrát jsme koupili z farmy ale taky tomu moc nedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vařila jsem. Rodiče mají zahradu kde pestuji zeleniju takže se mi finančně vyplatilo varit a i dětem to více chutnalo. Od začátku byli jedlíci a porce ve skleničce od 4m jim byla málo ![]()
Složením jsem se teda inspirovala u tech kupovanych. A brala jsem je když jsme jeli někam na cesty. Domácí jsem si navarila vždy více porci, dala do skleniček od jogurtu a ještě horké dala dnem vzhůru takže se to jakoby zavařilo. V lednici vydržely i víc než týden. Brambory a těstoviny jsem k tomu pak teda vařila vždy čerstvé. Ty jsem tam moc nedávala. Když už měli vyzkoušené všechny možné druhy zeleniny tak jsem si pak nadělala třeba 10 porci každý trochu jiný..něco s rybou, něco s kuřecím něco s vajíčkem…a pak jsem měla na několik dní vystaráno.
Kupovanych jsem teda taky vždycky pár měla jako pro jistotu nebo na cesty..tam jsem vybírala třeba hodně s rybou kterou až tak často doma nedelame
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vařila jsem. Nemám k těm kupovaným moc důvěru. Sama taky nejím kupované konzervy, takže jsem si dělala porce do mrazáku.
- Citovat
- Upravit
Jinak bio nebo jsem taky nikdy moc nerozlišovala. Když byla možnost vzala jsem třeba maso od příbuzných když měli třeba kraliky, nebo se koupilo prase a rozbourali se pro celou rodinu ale jinak jsem kupovala normálně v obchodech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karinananka já na začátek kupovala z DM, měli i jednodruhové, i když jen pár, takové uplně ty maličké skleničky. A pak jsem vařila…mrazila. Ale měla jsem doma i ty kupované.. někdy se nestíhalo a tak. Nebo na výlety byli super ty kupované. Ale zase jet jen kupované mi přišlo i škoda peněz. A kupovala jsem hodně ty dm bio, jsou levnější než hami. Hami jsem pak brávala v akci. Ty byli taky dobré, i hipp je dobrý ale ten je hodně drahý. Jela jsem tak 80% vařené, 20%kupované. Nejvíce jsem ale kupovala ty DM. I přesnidávky, obědy i různé křupky, sušenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak zeleninu jsem kupovala normálně.. nekupovala jsem bio. Vařila jsem hodně i z mražené… květák, brokolice.. ale i normálně mrkev, řepa, brambory… maso jsem kupovala často u nás ve farmářském obchodě.. měli králiči, krutí, telecí.. a ono do roka stačí kousíšek… takže půl kila masa jsem si namrazila po kouskách asi 3×3cm a pak přidávala na vaření. Pak už pozdějí jsem kupovala maso normálně v obchodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vařila jsem. Skleničky jsme měli asi tři Babylove, když jsme byli na dovolené. Jinak skleničky fakt ne, pár druhů zeleniny, nebo maso, těstoviny, atd, to je za chvíli hotovo i doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eva2610 píše: Více
Kupovana sklenicka je daleko hlidanejsi nez doma varena zelenina, kterou nakoupis v obchode.
Vareni je lepsi, kdyz to clovek ma z vlastni zahrady apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DandátkoP píše: Více
To je diskuse, kterou bych nechtěla začínat. Nepsala jsem, že je to lepší, ale jak to dělám a co mě k tomu vede.
- Citovat
- Upravit
Vařila jsem téměř vše, u první dcery jsem kupovala Hami jen třeba na dovolené, do herny po plavání, na návštěvu..
Mladší dcera mi nic kupovaného do pusy nevzala, takže jsem musela vařit i na návštěvy atd..
Pokud se zajímáš o domácí stravu, mrkni se do skupinky Vaříme pro kojence a batolata ,najdeš tam spoustu receptů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já spíše kupuji - vyjde mi to cenově lépe a malá mi jí spíš toto, než uvařené, rozmixované po domácku.
Teď jsem nakoupila do zásoby na feedo, mají slevu 15% na nezlevněné produkty s kódem PAPAME15, tuším do 4.5. Takže nám to vyšlo ještě líp a máme na nějakou dobu zase pokoj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit