Poraďte agenturu na hlídání dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2618
22.4.14 16:33

Prilezitostne hlidani deti

Zdravim, potrebovala bych poradit nejakou agenturu nebo dobrou chuvu v Teplicich. Vsude mozne hledam, ale zatim bez uspechu :( Nemohu vzit matku na MD, protoze budu potrebovat hlidani hlavne, kdyz budou deti nemocne. Takze spis asi starsi pani nebo schopnou studentku. Poradi nekdo kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bubuckaja
22.4.14 16:34

A co nějaké studentky od Vás z okolí?

• Citovat
  • Upravit
21848
22.4.14 16:35

Zkus ty hlidacky.cz :nevim: Je blbý, že aby ses dostala ke kontaktu tak je to zpoplatněný. Kdyžtak si tam napiš inzerát a přímo do něj vlož nějak zakamuflovanej mail, ono se jim to rozpošle a ozvou se ti samy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
22.4.14 16:49

Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.4.14 17:02

xxx diskuzí je tu a každý tu zadává různé blbosti, které může dohledat i jidne, na jiných diskuzích, pane bože můj, sorry za OT, ale mě příjde zasypané to emimino diskuzemi který jsou tu zakládany po tisícátý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.4.14 17:07

Dej si inzerat v usti na pajdak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
22.4.14 18:37

Tak ja chtela spis nejake doporuceni…a to od nekoho, kdo uz treba tu jistou pani zna. To tezko nekde jinde najdu. Z inzeratu clovek moc nepozna a ja tu nebydlim dlouho, tak tu nemam jeste pratele, co by poradili. Naposledy jsem tu neco zalozila mozna tak pred rokem. Samy asi dobre vite, jake to je, sverit dite nekomu cizimu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
22.4.14 18:40

@sisovka51 a kolik nabizis za hodinu? Mozna bzch o nekom vedela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
22.4.14 18:56

Tady nejde o hodiny, ale o cele dny :( Kdyz bych totiz potrebovala, tak by to bylo na cca 9h denne. Takze to asi zalezi na dohode. Myslela jsem 50kc za hodinu, ale vyslo by to na 450kc na den a to se mi zda uz hodne. Zalezelo by na dohode no…350kc bych dala urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat