Neschopna pracovat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Regina Hero Zkoušela a zkouším všechno, ale nikde jinde než do fabriky vás v dnešní době nevezmou ![]()
- Citovat
- Upravit
@jb93 píše:
Holky, mám takový dotázek.
Mám zdravotní problémy co se týče žaludku a celkově jsem psychicky neschopná pracovat. Dělám ve fabrice, kde jakmile nestíhám, okamžitě se vystresuju a celou šichtu doslova probliju. Dalo by se s tím něco dělat? Doktorka mi pořád dává nějaké prášky, které ale vůbec nepomáhají. Nemohu si dovolit být doma, žádné dávky bych asi nedostávala. Přemýšlela jsem o tom invalidním důchodu, ale na to bych asi stejně neměla nárok. Děkuji za rady
A zvracíš jen ze stresu, nebo i když jsi v pohodě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jb93 tak ono záleží na vzdělání… každopádně pokud bych měla mít takové zdravotní problémy, raději bych dala sama výpověď a hledala jinou práci… třeba i za cenu dojíždění jinam… ale zdraví máme jen jedno a to je asi nejdůležitější… ale myslím, že by se nějaká jiná práce než ve fabrice určitě dala najít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych zase spíš zapracovala na zvládání stresu, docela se to v životě hodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by ti doktorka napsala neschopenku, tak bys měla brát peníze, cca 60procent platu. že bys zkusila být pár týdnů doma, psychicky si odpočinout, a pak to zkusit znovu. pochybuju že bys dostala plný důchod, max ten nejnižší částečný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co zkusit resit ten stres treba s psychologem? V kazde praci bude stresjde jen o to, jak se s tim umis vytovnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze stresu mě právě začne bolet ten žaludek a zvracím. Vzdělání mám právě základní, na střední jsem otěhotněla a potom už jsem nějak nedostudovala. Brala jsem i antidepresiva, mám 46kg a 167cm, ale doktorka s tím stále nic nedělá a furt do mě jen cpe prášky, které nepomáhají..
- Citovat
- Upravit
Taky si myslím, že by bylo lépe bránit se stresu. Ono to kolikrát vypadá neřešitelně, žádné světlo na konci tunelu a potom se život zlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jb93 píše:
Ze stresu mě právě začne bolet ten žaludek a zvracím. Vzdělání mám právě základní, na střední jsem otěhotněla a potom už jsem nějak nedostudovala. Brala jsem i antidepresiva, mám 46kg a 167cm, ale doktorka s tím stále nic nedělá a furt do mě jen cpe prášky, které nepomáhají..
Věřím, že to musí být velmi nepříjemné. Možná fakt ten psychiatr (to je taky doktor a když usoudí, že je to nutné, taky může psát neschopenky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obvodní, ale to už je tak rok. Dala mi je a hned jsem je musela vysadit, protože mi po nich bylo ještě hůř, furt jsem jen spala. snažím se nestresovat, jenže to nejde, jsem u linky sama a prostě stihat musim. Oběhávala jsem si kvuli te praci i doktory jestli jsem vubec schppna té práce a byla jsem docela prekvapená, že mě vubec pustili..
- Citovat
- Upravit
Holky, mám takový dotázek.
Mám zdravotní problémy co se týče žaludku a celkově jsem psychicky neschopná pracovat. Dělám ve fabrice, kde jakmile nestíhám, okamžitě se vystresuju a celou šichtu doslova probliju. Dalo by se s tím něco dělat? Doktorka mi pořád dává nějaké prášky, které ale vůbec nepomáhají. Nemohu si dovolit být doma, žádné dávky bych asi nedostávala. Přemýšlela jsem o tom invalidním důchodu, ale na to bych asi stejně neměla nárok. Děkuji za rady