2 roky bez práce - článek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dabeda
20.4.14 11:08

2 roky bez práce - článek

Čeká nás podobný osud jako pána z článku?
http://finance.idnes.cz/…dnikani.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
20.4.14 11:15

Pobavila mne věta, že už nevěří, že by práci mohl získat bez známých. OMG, tak ať si ty známé udělá a práci bude mít hned 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
20.4.14 11:21

Mě spíš zaráží, co by chtěl dělat. Likvidátor ne, farma ne, strojní průmyslovku má, ale nikdy to nedělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
20.4.14 11:45
@mlsalkaM píše:
Mě spíš zaráží, co by chtěl dělat. Likvidátor ne, farma ne, strojní průmyslovku má, ale nikdy to nedělal :nevim:

něco, co by ho naplňovalo… Což bude asi ten kámen úrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.14 11:46
@Gina108 píše:
Pobavila mne věta, že už nevěří, že by práci mohl získat bez známých. OMG, tak ať si ty známé udělá a práci bude mít hned 8)

Ano, protože „udělat si známé“ je přece tak jedoduché, že.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
23847
20.4.14 11:51

@mlsalkaM to je fakt. Jediný co píše, že zkoušel skladníka nebo řidiče, ale ať se kua nediví, že ho nechtěj. Konkurence je prostě velká, taky bych radši vzala třicátníka v plný síle než dědu, co po dvou dnech práce půjde rovnou do invalidního důchodu a ještě bude chtít odškodné. Holt chlap, nemá kouska soudnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.4.14 11:53
@Anonymní píše:
Ano, protože „udělat si známé“ je přece tak jedoduché, že.. :zed:

Co je na tom těžkého? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
20.4.14 12:00

@Gina108 Vše, pokud jsi introvert a ještě k tomu bez práce. Ani jedno není moc „in“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.4.14 12:14
@Sany80s píše:
@Gina108 Vše, pokud jsi introvert a ještě k tomu bez práce. Ani jedno není moc „in“.

Taky jsem introvert a známých mám habakúk.
Jako nemyslím to jakože nějakým podvodem, ale pak prostě stačí všecm napsat nebo říct, že sháním práci takovou a takovou (většinou člověk stejně mívá známé z oboru) a každý raději do firmy nebo i jako kolegu vezme člověka, kterého zná, než nějakýho joudu „z ulice“. Ovšem člověk nesmí být vyhlášený lenoch a neschopák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
20.4.14 12:33

Práce se dá sehnat, jen pán musí slevit své nároky. Je lepší vzít jakoukoliv práci než se válet doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dabeda
20.4.14 13:55

práce

Claire00 - No, tak on říká, že si nevybírá, ale že ho vzhledem k věku na žádné pohovory ani nezvou. A co tedy mají dělat starší lidé, když si každý logicky vybere raději mladšího. Píšeš, že namá soudnost. Co má ale teda dělat? Uvědomuješ si, ž i nás mladší čeká jeho osud, a to zřejmě ještě dříve, než nám bude 55 let?

• Citovat
  • Upravit
22
20.4.14 14:51

Nás čeká ještě mnohem horší osud si myslím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.4.14 14:56

Jj, nebo už ani žádnej důchod nebude, jako to maj třeba ve Vietnamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.4.14 14:58

Mě by nevadilo, že mi nikdo nebude dávat důchod, kdybych nemusela povinně platit celý život soc. pojištění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dabeda
20.4.14 15:01

důchod

Zkus si spočítat, kolik jsi za život na sociálním skutečně odvedla, a to včetně rodičovské dovolené a potom porovnej, kolik bys získala jako důchod celkem. Možná zjistíš, že pokud budeš žít dlouho, dostaneš více než jsi odvedla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat