2 roky bez práce - článek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pobavila mne věta, že už nevěří, že by práci mohl získat bez známých. OMG, tak ať si ty známé udělá a práci bude mít hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě spíš zaráží, co by chtěl dělat. Likvidátor ne, farma ne, strojní průmyslovku má, ale nikdy to nedělal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mlsalkaM píše:
Mě spíš zaráží, co by chtěl dělat. Likvidátor ne, farma ne, strojní průmyslovku má, ale nikdy to nedělal
něco, co by ho naplňovalo… Což bude asi ten kámen úrazu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Pobavila mne věta, že už nevěří, že by práci mohl získat bez známých. OMG, tak ať si ty známé udělá a práci bude mít hned
Ano, protože „udělat si známé“ je přece tak jedoduché, že.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@mlsalkaM to je fakt. Jediný co píše, že zkoušel skladníka nebo řidiče, ale ať se kua nediví, že ho nechtěj. Konkurence je prostě velká, taky bych radši vzala třicátníka v plný síle než dědu, co po dvou dnech práce půjde rovnou do invalidního důchodu a ještě bude chtít odškodné. Holt chlap, nemá kouska soudnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, protože „udělat si známé“ je přece tak jedoduché, že..
Co je na tom těžkého? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 Vše, pokud jsi introvert a ještě k tomu bez práce. Ani jedno není moc „in“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše:
@Gina108 Vše, pokud jsi introvert a ještě k tomu bez práce. Ani jedno není moc „in“.
Taky jsem introvert a známých mám habakúk.
Jako nemyslím to jakože nějakým podvodem, ale pak prostě stačí všecm napsat nebo říct, že sháním práci takovou a takovou (většinou člověk stejně mívá známé z oboru) a každý raději do firmy nebo i jako kolegu vezme člověka, kterého zná, než nějakýho joudu „z ulice“. Ovšem člověk nesmí být vyhlášený lenoch a neschopák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce se dá sehnat, jen pán musí slevit své nároky. Je lepší vzít jakoukoliv práci než se válet doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce
Claire00 - No, tak on říká, že si nevybírá, ale že ho vzhledem k věku na žádné pohovory ani nezvou. A co tedy mají dělat starší lidé, když si každý logicky vybere raději mladšího. Píšeš, že namá soudnost. Co má ale teda dělat? Uvědomuješ si, ž i nás mladší čeká jeho osud, a to zřejmě ještě dříve, než nám bude 55 let?
- Citovat
- Upravit
Jj, nebo už ani žádnej důchod nebude, jako to maj třeba ve Vietnamu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by nevadilo, že mi nikdo nebude dávat důchod, kdybych nemusela povinně platit celý život soc. pojištění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
důchod
Zkus si spočítat, kolik jsi za život na sociálním skutečně odvedla, a to včetně rodičovské dovolené a potom porovnej, kolik bys získala jako důchod celkem. Možná zjistíš, že pokud budeš žít dlouho, dostaneš více než jsi odvedla.
- Citovat
- Upravit
Čeká nás podobný osud jako pána z článku?
http://finance.idnes.cz/…dnikani.aspx?…