Kam si jet vydělat?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam jet si vydělat?
Hezký večer, tak mě napadlo, že by mi tu mohl někdo poradit. Sestra mi nabídla, že by mi na chvíli pohlídala syna, abych si mohla jet vydělat nějaké peníze, protože tohle lítání po brigádách…no nic moc. Nevíte o něčem, kde se dá dobře vydělat? Budu dělat úplně cokoliv (kromě společnice, an to nemám
). Nenapadá vás něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To jako vazne? V tom pripade asi kamkoliv, vsude na svete cekaji s otevrenou naruci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna @hBod nechápu proč? podle mě je dost možností, např sázení chmele a pod. to je jen příklad. šlo mi spíš o to, jestli někdo nemá nějakou zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mě napadla brigáda na chmelu. Brzy se začne drátkovat a zavádět. Ale zajímavý peníze jsou při sklizni na cesačce. Ale tam už by ses musela hlásit nyní. Dcera si vydělá za cca 12 dni 11 tis. čistého a má k tomu 5× denně jídlo. Ale je to dřina a jejich parta je opravdu nejlepší. Vedle ve vesnici mají na cesačce pohodu a také méně peněz.
Nevím odkud jsi, ale prohledej kde je chmel a zavolej si tam zda betou na brigádu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Granda Česká televize, studio Brno - účast v televizním AZ-kvízu… Ale ne, neber mě vážně, za chvíli jdu do práce, takže mám „ty svoje dny“…
(Ovšem pravda je, že před deseti lety jsem v AZ-kvízu byl a slušně jsem si vydělal. Zhruba tisícovku na hodinu…
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi se jezdilo do Italie na jabka…do Anglie na jahody…ale jestli to jeste frci, netusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hBod píše:
Záleží na tom co umíš, na „chvíli“ leda tak někde na stopa
to je opravdu rada nad zlato!!! ![]()
@Granda zkus ten chmel, to nezni spatne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 ještě na skole Jsme byli zavádět chmel, byla to docela makacka, ale jsem zvyklá fyzicky pracovat. Prozradís, kam dcera jezdi?
A děkuji ostatním za nápady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus Žatecko, Oboru, Pochvalov, Solopysky…to jsou takový ty větší centra na chmel. Dcera je v malé vesnici u soukromníka. Tam už je plno, oni si nikoho koho neznají neberou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám v praze za brigádu cca 75 za hodinu a to dělám opravdu obycejnou práci. Brigáda je dlouhodobá, plánují si směny. Myslíš, že za chmel dostaneš vic?
- Citovat
- Upravit
Za hmrl je asi 85 čistého a 5 x denně jidlo +pití zdarma. A tim že se jede hodně hodin a bez volna tak výplata naskočí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Granda píše:
@Klementyna @hBod nechápu proč? podle mě je dost možností, např sázení chmele a pod. to je jen příklad. šlo mi spíš o to, jestli někdo nemá nějakou zkušenost.
No jo, to jsi mela takhle trochu priblizit hned na uvod, ono to totiz vypadalo, ze predpokladas, ze odjedes nekam do Anglie, tam ti nekdo da na mesic nejakou dobre placenou vedouci funkci a zase pojedes domu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna píše:
No jo, to jsi mela takhle trochu priblizit hned na uvod, ono to totiz vypadalo, ze predpokladas, ze odjedes nekam do Anglie, tam ti nekdo da na mesic nejakou dobre placenou vedouci funkci a zase pojedes domu..
Ne, to nepředpokládám, nejsem naivní pipina. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit