Neschopna pracovat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@74paja píše:
Myslím, že ty vůbec nemáš ani šajn, jakým tempem se jede v nějaké fabrice.
Tak to si myslíš špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja Lidská práce je drahá, proto se všude všichni snaží, aby zaměstnanci pracovali naplno-to spousta lidí nezvládne. Pracovat 8 hodin, někde 12.Dříve jednu práci dělalo 5 „jakýkoli“ lidí, dnes je trend takový, vybrat jen 3 a to tak dobrý, co to zvládnou.
Na práci, kterou nyní vykonávám byly dvě sestry, dvě ošetřovatelky a jeden sanitář. Dnes je víc papírování, práce přibylo a je jedna sestra, dvě ošetřovatelky a vše si šmejkáme sami. Leckdo tuto práci v tomto tempu nezvládne. Také si myslím, že do důchodu toto tempo nedám, že tak do 55-60 let a budu hledat něco klidnějšího.
Bohužel je určitá skupina lidí, kteří jsou pomalý, neumějí se přizpůsobit a nikdo je nechce zaměstnat. Platit je za to, že si jen odchodí svoje hodiny. Možná že i to je případ zakladatelky.
Sami ruku na srdce-platili byste ze svého výplatu někomu, kdo je pomalý a zvládne polovinu práce než druhý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaraF píše:
Tak to si myslíš špatně.
Trošku empatie by nezaškodilo.
Na jakém stupni otrokářské hyerarchie působíš? Nějaké konktrétní rady, jak zvládnout vysoké pracovní tempo a stres? Plivnout někomu do obličeje přes obrazovku počítače to nám jde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja Hele, dělala jsem v takovém tempu, že jsem si za celou osmihodinovou směnu došla jednou na záchod a to bylo vše. Jinak se jelo a nikdo se nezastavoval, jo poprvý jsem se tam uprostřed směny málem rozbulela, ale člověk občas prostě musí zatnout zuby. Všichni tam makali v neskutečném tempu, takže napjatá atmosféra jako prase, když jsem tam jako nováček něco nevěděla, tak na mě ještě řvali, ale prostě jsem to vydržet musela, tak jsem to vydržela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se dřív hrozně stresovala ve škole, před zkouškou, zápočtem, nebo když jsem měla přednést referát. Byla jsem furt na záchodě kvůli tomu. Antidepreisva jsem brala, ale to nepomáhá na tohle. Bylo mi doporučeno: gelsemium sempervirens Zabralo dokonale. Nevím, jestli zabere tobě a asi se s někým budeš muset poradit o dávkování, ale je volně prodejné v lékárnách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dámy, našla jsme si práci v kuchyni
Tak snad to bude lepšííí
Děkuji všem co mě podporovaly!!
Jinak co se týče doktora, tak příští týden jdu na sono břicha a dala mi konečně pořádné léky a hlavně se ted nestresuju, tak je to fáájn ![]()
Děkuju!!
![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak holky, jak je to s výpovědí? když mám pouze dohodu tak jak dlouho to bude trvat??
- Citovat
- Upravit
@jb93 Tak super, že se ti podařilo najít něco jiného! Držím pěsti do nového začátku! ![]()
Kdy máš nastoupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a já osobně bych nejdřív podepsala novou smlouvu a až potom dala výpověď s tím, že ode dne xy nastupuji jinde a čau, tvá Máňa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jb93 bezva, snad se ti bude v kuchyni líbit víc, ale na to vzdělání se nevykašli
No třeba tě to chytne a vyučíš se kuchařkou ![]()
Tu dohodu máš na dobu určitou? No myslím, že nejlepší bude ukončit to vzájemnou dohodou se zaměstnavatelem a kdyby tě jako nechtěl pustit, tak teda nevím - výpověď na dva měsíce??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
@74paja Hele, dělala jsem v takovém tempu, že jsem si za celou osmihodinovou směnu došla jednou na záchod a to bylo vše. Jinak se jelo a nikdo se nezastavoval, jo poprvý jsem se tam uprostřed směny málem rozbulela, ale člověk občas prostě musí zatnout zuby. Všichni tam makali v neskutečném tempu, takže napjatá atmosféra jako prase, když jsem tam jako nováček něco nevěděla, tak na mě ještě řvali, ale prostě jsem to vydržet musela, tak jsem to vydržela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda píše:
A to ti přijde jako fajn, že to tu vyzvihuješ? Takovýhle pracovní podmínky jsou otrocký a lidi se ještě chlubí tím, že je bez keců zvládnou. Ach jo. A pak nemají zaměstnavatelé s lidmi tak vyjebávat, když si to tady přečtou.
Já jsem tím jen chtěla říct, že tak MUSÍ pracovat spousta lidí a prostě to vydrží, neběží hned do invalidního důchodu, protože to psychicky nedávají, ono si na to časem zvykneš. Mě spíš přijde do nebe volající chtít jít kvůli tomu do důchodu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Já jsem tím jen chtěla říct, že tak MUSÍ pracovat spousta lidí a prostě to vydrží, neběží hned do invalidního důchodu, protože to psychicky nedávají, ono si na to časem zvykneš. Mě spíš přijde do nebe volající chtít jít kvůli tomu do důchodu!
Tak nemusí - vidíš, že si můžou najít práci jinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Tak nemusí - vidíš, že si můžou najít práci jinou.
Tak proč tam teda dělala a chtěla do důchodu, když si může z fleku najít jinou práci?
Potom teda nechápu nic o tom strašném vykořistování zaměstnavateli, když volná místa jinde se dají vidlemi přehazovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Tak proč tam teda dělala a chtěla do důchodu, když si může z fleku najít jinou práci?Potom teda nechápu nic o tom strašném vykořistování zaměstnavateli, když volná místa jinde se dají vidlemi přehazovat
No taky to nechápu, proč někdo hnije v debilní práci, která ho nebaví, nebo přímo ničí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit