Příliš horké umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
6.8.25 15:27

@eowyn To je dost stupidní otázka a nic ti po tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
6.8.25 15:31
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

kdyby ji to moc palilo, tak to nevypije a odstrčí - mimina nejsou hloupá a mají reflexy. Mě se jednou stalo, že mi to dcera odstrčila a na ruce mě to pak pálilo - přitom jsem to předtím zkoušela, ale asi jsem byla tak unavená a otupělá, že jsem to nevnímala. ;) Takže neboj, nic se nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15497
6.8.25 15:42
@eowyn píše: Více

Co je ti do toho? :roll:
Tvá inteligence taky nic moc. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.8.25 16:16
@Prazacka4ever píše: Více

Jako že bych ho opařila, spálila mu pusu, spadlo mi,…? Ne, neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
6.8.25 18:02

@Prazacka4ever Dobrý den,

diskutovat sama se sebou v diskuzi je proti pravidlům. Vyvarujte se takového jednání, nebo Vám může být udělen ban.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.25 18:34
@Anonymní píše: Více

Ta moje se po hodině vypíná, ale ohřeje vodu na požadovanou teplotu (na kolečku mám ml) a pak to tu hodinu udržuje kolem těch 40°C a nikdy se nestalo, že by byla vařící.
A v noci ohřívám vodu v mikrovlnce.

• Citovat
  • Upravit
822
6.8.25 22:17

Jo když to v tom ohřívači necháš dlouho bude to moc teplý to je jasný. Stěně by jsi to neměla dělat už jen kvůli tomu aby se v tom nemnožily bakterie. Příště si dávej větší pozor prostě je to opravdu nebezpečné můžeš ho popálit opravdu hodně. Tohle by se stát nemělo když si to věděla?? Jo neřeknu kdyby se to stalo omylem flašku ti někdo podal jo ty nabídneš dítě nechce, řve takže to zkusíš a hle teple ale i tak by me nenapadlo to nezkusit. To bych ještě tak nějak zvládla pochopit. Neužíváš nějaké léky nebo něco?? Vůbec mi to nepřijde normální ale tak chyby dělá každý naštěstí se nic nestalo. snad jsi se poučila a už se to nebude opakovat….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 09:49

@stinga no presne, dekuji za zastani :srdce: nekdo kdo napise takovy konentar je fakt ubohy a hloupy

• Citovat
  • Upravit
6221
9.8.25 12:25

Sama se sebou? Jakože zakladatelka je Prazacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.25 20:37

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí