Přímá adopce dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
22.10.20 20:12

Ahoj holka, tak jak to dopadlo to Tvoje trápení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.10.20 17:31

Adopce

Dobrý den,
pokud je zde budoucí maminka, která si své miminko nechce nebo nemůže nechat, napište mi e-mail prosím ( renataholubova@centrum.cz ). Rádi bychom si vzali miminko z přímé adopce.
S manželem nemůžeme mít vlastní miminko, nejsem schopna miminko donosit. Ani tak se ale nevzdáváme, jsme to zřejmě právě my, kteří mají dát domov a lásku nějakému děťátku, které to potřebuje.
Něco málo o nás, jsme bezdětný manželský pár ve věku 33 let, jsme zdraví, mladí, plni života a elánu, dobře zabezpečeni. Jsme nekuřáci a dalo by se říct, že skoro abstinenti. Milujeme cestování, turistiku a naši velkou rodinu, se kterou se těšíme na další přírůstek❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.20 23:19
@Anonymní píše:
Prosím omluvte anonym, ale je to pro mě těžké téma. Je mi 17 let a jsem ve 6. měsíci těhotenství. Miminko si v žádném případě nechat nemůžu, ale taky jsem si nedokázala představit jít na interupci. Proto se vás všech chci zeptat na zkušenosti s přímou adopcí. Prosím o všechny možné rady, ráda bych, aby se mělo miminko jen dobře.

Jak jste dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkike
12.1.21 06:15
Jak to dopadlo s miminkem?
@Anonymní píše:
@pikola měsíci

Jak to s vami dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
5.3.21 16:06

Přímá adopce

Dobrý den, hledáme děťátko k přímé adopci, jsme zajištěný manželský pár, vlastní děťátko mít bohužel nemůžeme a moc rádi bychom se stali milujícími rodiči, prosím ozvěte se nám na email mari2468@seznam.cz, děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.21 23:06

Ahojky. Před pár lety jsem řešila to samé. Zajdi si na ospod, se vším ti tam poradí a pomůžou.

• Citovat
  • Upravit
6.4.21 15:07

přímá adopce

Dobrý den,

pokud chcete dát dítě k adopci, napište mi na mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie