Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus se obrátit na Fond ohrožených dětí, tam by ti měli poradit.
Budes litovat, pokud jsi z nejakeho detskeho domova, i tam se to da resit. Rodice nepomuzou? Vzdyt jsou to jen 3 roky, dite pak pujde do skolky, ty muzes do prsce. Pokud budes mit hlidani, muzes i na brigady az dite pude treba pul rocni. Nevzdavej se ho. Pak to dite treba uz nikdy neuvidis a budes se cely zivot proklinat, nebudes moct spat, budes na to porad myslet…
@Micaella22 píše:
Budes litovat, pokud jsi z nejakeho detskeho domova, i tam se to da resit. Rodice nepomuzou? Vzdyt jsou to jen 3 roky, dite pak pujde do skolky, ty muzes do prsce. Pokud budes mit hlidani, muzes i na brigady az dite pude treba pul rocni. Nevzdavej se ho. Pak to dite treba uz nikdy neuvidis a budes se cely zivot proklinat, nebudes moct spat, budes na to porad myslet…
Ale na to se přeci zakladatelka vůbec nepřála, tak proč ji to píšeš? Jak sežene jako samozivitelka s možná nedodelanou střední dobrou práci na uziveni?
Zakladatelko, obrat se na Fond ohrožených děti.
@Micaella22 Jsou tu jiné věci. Doma by mi pomohli, ale nechci na nich být závislá, já sama mám skvělou rodinu co by mě podpořila, ale nemůžu miminku dát plnohodnotnou rodinu, kterou si zaslouží. Jak se píše níž. Nemám ani dokončenou školu. Určitě toho litovat budu, ale jen já, budu šťastná, když budu vědět, že miminko má skvělou rodinu, která se dobře postará.
Klobouk dolu, ze jsi nesla na potrat
jsi uzasna zenska, jen vic takovych zen
moc ti drzim pesti ve vsem
Drz se!
Na facebooku je skupina Adopce dětí. Zkus napsat tam, možna se někdo najde, nebo ty aspoň poradí. Hodně štěstí
@Anonymní píše:
" Doma by mi pomohli… …mám skvělou rodinu, co by mě podpořila… …určitě toho litovat budu…
Pockej, ja to brala tak, ze ses si tim vnitrne jista, a taky jsem byla nastvana na @Micaella22 proc ti neco vnucuje. Ale podle toho, co pises, ona ma pravdu. Zvaz to jeste, pokud uz ted rikas, ze budes litovat. Diteti bude jedno, jestli k tomu nemate tatu atd., s tim si starosti nedelej, pokud by slo jen o pohodli ditete, tak to vubec neres. Ale pokud myslis, ze na to nejsi pripravena a predstavunes si svuj zivot jinak, pak spravna volba
v kazdem pripade ti moc drzim pesti a moc te obdivuju!
![]()
@Anonymní píše:
@Micaella22 Jsou tu jiné věci. Doma by mi pomohli, ale nechci na nich být závislá, já sama mám skvělou rodinu co by mě podpořila, ale nemůžu miminku dát plnohodnotnou rodinu, kterou si zaslouží. Jak se píše níž. Nemám ani dokončenou školu. Určitě toho litovat budu, ale jen já, budu šťastná, když budu vědět, že miminko má skvělou rodinu, která se dobře postará.
Je ty sice jen 17 let, ale je vidět, že už teď jsi velmi moudrá a máš to v hlavě srovnané.
Ale jestli jde „jen“ o plnohodnotnou rodinu. Nikdy nemáš jistotu, že když dáš dítě do rodiny kde bude mamka a otec, že to tak bude i do dospělosti. Mohou se v 5 letech dítěte rozvést a dítě najednou bude mít jen maminku a to nevlastní. U tebe může mít maminku vlastní.
Tak jako i ty kdyby jsi měla otce pro malého, taky se můžete rozvést a tím pádem mu už nedáš plnohodnotnou rodinu.
Dobře si to rozmyslí, jestli máš fajn rodinu (jak oni reaguji na to, že chceš dát dítě pryč? ) tak si myslím že pomohou a ty si školu dokončíš třeba s nějakými úlevy, dálkově apod. ale dokončíš.
Příp. si najdeš nějakou fajn brigádu a na rodičích závislá nebudeš a třeba se ještě budete mít s malým fajn.
Ahoj Anonymko, je to těžká situace, ale není neřešitelná. My jsme zajištění manželé, milující zvířátka a děti, ale svoje dítě nemame. Navrhuji přímou adopci. Písní nám na **** ![]()
edit adminem - e-mail
Dobrý den, rádi bychom s manželem nabídli miminku milující náruč. Kdyby jste měla zájem se o nás dozvědět něco víc, ozvěte se na email: ****
edit adminom - e-mail
Prosím omluvte anonym, ale je to pro mě těžké téma. Je mi 17 let a jsem ve 6. měsíci těhotenství. Miminko si v žádném případě nechat nemůžu, ale taky jsem si nedokázala představit jít na interupci. Proto se vás všech chci zeptat na zkušenosti s přímou adopcí. Prosím o všechny možné rady, ráda bych, aby se mělo miminko jen dobře.