Příprava na TSP MUNI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Za mě byly někde na netu sady minulých testů (nevím jestli ještě jsou), všechny si je projít a zkusit pochopit myšlení tvůrců no…u samotného testu se ani nesnažit stihnout všechno (ani to není dělané tak, abys to stihla), ale raději začít tim, čím si seš jistá a pak až to co nevíš, ať máš co nejvíc správně. Nic převratného, co bys ještě chtěla vědět? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@prejeta_zaba je lepší jít popořadě a přeskakovat, co nevím, nebo jít rovnou na tu část, ve které si věřím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja chodila na nejaky pripravny kurz a bylo to fajn, dost toho s nama prosli a pomohli s cim jsem si nevedeli rady, to uz ted asi nestihnes
…a projit si sady z minulych let… jinak ja vzdy udelala ty casti, u kterych jsem si verila a pak ten zbytek…cas mi vzdy stacil tak akorat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcela 812 přímo tím oddílem, v němž si věříš, ty otázky jsou na stejný princip, pokud ti jde logika a nemáš všeobecný přehled, určitě začni logikou a tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcela 812
Jak jsi dopadla, vyšlo to? Čeká mě za půl roku úplně to samé, máš nějaké rady? Jsem nervózní už teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit