Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, prosím poraďte, máte některá zkušenosti, že po užívání šamponu se Vám začali lámat vlasy?
Prosím, kdo má zkušenosti s lámáním vlasů a co Vám na to pomohlo, prosím poraďte.
Děkuji
Na tohle nejlépe pomáhá dodání vitamínů a minerálů vnitřně formou doplňků stravy. Komplex vitamínů B, methionin atd. Pak šampony s hydratačním efektem, mě vyhovuje třeba od značky Revlon, dobrý je prý Matrix. Ale zásadní je ta výživa zevnitř, šampony jsou spíše doplněk.
Změnila bych v první řadě šampon pokud ti dělá s vlasy takovou paseku a přidala bych masku a jak už bylo napsáno zaměř se na výživu zevnitř. Dodej tělu vitamíny a minerály a na vlasech se to projeví, samozřejmě je to dlouhodobý proces, proto výsledky nebudou hned. Mě na lámavé a padající vlasy pomohl doplněk Wecare Hair a Kaypro šampon a maska. Při pravidelném užívání a péči finguje, vidím jak se stav vlasů lepší.
Ahoj, ne po používání šamponu, ale lámají se mi už dlouhodobě. Objednala jsem si na doporučení D, B, zinek. Jinak zvenku dávám tohle https://www.notino.cz/…ahane-vlasy/. Neoplachuje se, takže to vlas vyživí, dávám na noc. Uhladí hezky vlas.