Přípravky na vlasy

82
6.9.23 05:41

Přípravky na vlasy

Ahoj holky, prosím poraďte, máte některá zkušenosti, že po užívání šamponu se Vám začali lámat vlasy?
Prosím, kdo má zkušenosti s lámáním vlasů a co Vám na to pomohlo, prosím poraďte.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
6.9.23 07:31

Na tohle nejlépe pomáhá dodání vitamínů a minerálů vnitřně formou doplňků stravy. Komplex vitamínů B, methionin atd. Pak šampony s hydratačním efektem, mě vyhovuje třeba od značky Revlon, dobrý je prý Matrix. Ale zásadní je ta výživa zevnitř, šampony jsou spíše doplněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
6.9.23 07:32

Jo a pokud jsou vlasy dlouhé, tak výrazně zkrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
26.10.23 21:05

Změnila bych v první řadě šampon pokud ti dělá s vlasy takovou paseku a přidala bych masku a jak už bylo napsáno zaměř se na výživu zevnitř. Dodej tělu vitamíny a minerály a na vlasech se to projeví, samozřejmě je to dlouhodobý proces, proto výsledky nebudou hned. Mě na lámavé a padající vlasy pomohl doplněk Wecare Hair a Kaypro šampon a maska. Při pravidelném užívání a péči finguje, vidím jak se stav vlasů lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.23 15:58

Ahoj, ne po používání šamponu, ale lámají se mi už dlouhodobě. Objednala jsem si na doporučení D, B, zinek. Jinak zvenku dávám tohle https://www.notino.cz/…ahane-vlasy/. Neoplachuje se, takže to vlas vyživí, dávám na noc. Uhladí hezky vlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí