Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj chci se zeptat mám roční holčičku a přemýšlím čím ji teď začít mazat když začíná hřát sluníčko… Opalovacích dětských krému je hrozně moc ale rozdíl i 500kc…tak přemýšlím jestli ty levnější jsou horší?? Čím prosím mazete… děkuji
Nevim, co si predsravujes pod pojmem prirodni, ale my kupujene Badger.
Koupila jsem Alverde, je to levny a pritom s mineralnim filtrem. Jako jo, nijak extra dobře se neroztira, ale funkci plni.
Jako vyloženě přírodní se používá malinový olej…ale ten ochranný faktor je tam velmi slabý
@j.a.n.i1 Ten bych nemazala, obsahuje oxid titaničitý a ještě v nano verzi…
Opravdu prirodni je zminovany Bagder nebo treba Wooden Spoon. Ostatni se vetsinou jakp prirodni jen tvari, vzdycky je tam nejaka toxicka slozka.
@Lucie 324 píše:
Ahoj chci se zeptat mám roční holčičku a přemýšlím čím ji teď začít mazat když začíná hřát sluníčko… Opalovacích dětských krému je hrozně moc ale rozdíl i 500kc…tak přemýšlím jestli ty levnější jsou horší?? Čím prosím mazete… děkuji
A chceš padesátku nebo míň? Padesátka zanechává bílej filtr. Vypadá to blbě. Ale u dítěte je to asi vedlejší ![]()
Přírodní kupuju od značky hristina.
Hlavně nekupuj alverde.
@j.a.n.i1 píše:
Koupila jsem Alverde, je to levny a pritom s mineralnim filtrem. Jako jo, nijak extra dobře se neroztira, ale funkci plni.
Vyhoď ho do koše. Hůř jsi koupit nemohla.
@Zeoli píše:
Vyhoď ho do koše. Hůř jsi koupit nemohla.
No, to bych tak uplne neřekla, netvrdím, ze nejsou lepsi, ale podle inci ma slozeni celkem slušné.
Ahoj, já kupovala od alphanovy. Je hypoalergenní, má v sobě bio a přírodní složky, neznečišťuje mořské prostředí a hlavně je ideální na citlivou pleť, mám vitiligo, takže musím mazat a mazat a další plus je že se skvěle rozmazává. ![]()