Přišel se rozloučit do snů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Legerinka Ahoj,
měli jste s taťkou moc krásný vztah, myslím, že to je snem každého rodiče, aby to takto s dětmi měl. A stejně tak je hrozně fajn, že jsi s ním zůstala do posledních chvil, protože překvapivě dost dětí či vnoučat dojde k tomu, že,,si nebudou kazit vzpomínku a nebudou za umírajícím chodit."
Nevím, jestli se táta přišel rozloučit nebo jestli je takový sen projevem vlastního vědomí, ale je to v pořádku, mělo to tak být, a třeba to přispěje k tomu abys rychleji nalezla rovnováhu a klid. Což ti moc přeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, věřím tomu. Se mnou se prisla rozloučit prababička, ale nebyl to sen. Ona v tom pokoji (bylo mi asi 10) opravdu byla. Byla hodně nemocná, rodiče za ni chodili do nemocnice, mě asi nechtěli vyděsit, tak mi neřekli, ze je na tom tak zle, takže jsem u ni v nemocnici nebyla. Měla jsem v pokoji takový závěsný pytel na houpani a v noci me to houpani vzbudilo. Neviděla jsem dovnitř (naštěstí - z těchto věci mám strach) ale byl napnutý jakoby tam někdo sedel a houpal se. Když jsem rozsvitila lampicku, už se nehybal, jen jsem slyšela dýchání. Pak to přestalo. Rano volali, že Babicka v noci umřela…no musím říct, že jsem z toho měla dlouho trauma a nemohla jsem pak spát. Když před rokem zemřel děda, tak mi pro změnu v noci začala sama mluvit sluchatka i když nebyla připojena a týden po jeho smrti vždy v místnosti, ve které jsem byla blikala světla. No před par měsíci zemřel táta, ale ten se nerozloucil ani se nic “paranormalniho” nestalo - myslím, že je to kvůli tomu, že spáchal sebevrazdu a duše nemá klid…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že jo. Já na tohle věřím, nedávno mi zemřela babička a přesně v hodinu jejího odchodu jsem se vzbudila s pláčem. Dcera spala u našich na chatě a prý se taky ve stejnou dobu vzbudila a plakala.
Upřímnou soustrast. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me umrela kdysi nejlepsi kamaradka, znaly jsme se od detstvi a byly si hodne blizke, tu nemoc jsem s ni prozivala..A mela jsem zivy sen, jak spolu telefonujeme, smala se, proste jsem ji normálně slysela jak ve skutečnosti. Nikdy se mi predtim ani potom takovy sen nezdal..Nevim hodinu smrti, ale zemrela ten den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím tomu.
Mně se kdysi takhle zdálo o kamarádovi. Normálně jsme se ve snu bavili a on najednou řekl, že mě rád poznal, ale už musí jít. Udělal naše známé gesto, skočil do umyvadla a zmizel odtokem. Druhý den jsem se dozvěděla, že se zastřelil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, přišel se s vámi rozloučit. Upřímnou soustrast ![]()
Se mnou se podobně rozloučila babička. Zdál se mi sen, ve kterém jsem ji viděla zdravou a čilou (v té době už byla skoro nemohoucí). Po probuzení jsem měla z toho snu pocit, že babi brzy zemře. Stalo se tak za dva dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit