Přišel se rozloučit do snů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Legerinka
22.9.22 22:43

Prisel se rozloucit do snu

Ahoj vsem,

V utery mi umrel tata. Byl nemocny a uz na nem bylo videt, ze to brzy prijde. V sobotu jsem za nim byla naposledy v hospicu, vzdy kdyz jsem za nim sla na navstevu, tak jsem mu rekla jak moc ho mam rada a ze za vse dekuji a at je klidny, ze jeho vnoucek Adamek krasne roste a pritel pomaha a je na me hodny. Ze o me bude krasne postarano. Takze mam klid na dusi, prptoze tata pro me byl opravdu moc a nezustalo nic mezi nami nedoresene. Byli jsme jak kamosi, meli jsme fakt moc pekny vztah a troufam si rict, ze jsem byla pro tatu nejdulezitejsi osoba. I my to nekolikrat sam rekl…

To tak k uvodu abyste pochopili…

Takze v noci z pondeli na utery se mi zdalo nekolik snu kde figuroval tata. Takova ta mlha ale vite ze tam ta osoba byla.. Moc si je nepamatuji az na ten jeden… tata mi v tom snu volal pres videohovor a vypadal uplne zdrave, jako driv. A ja tatovi rikam ty jooo tato, ty vypadas skvele, tobe je lip vid? A on ano, uz je mi lip, dneska me pustili domu a pak se mw ptal kdy se zastavim u nej. Ten sen se mo zdal okolo 4. Vzbudilo me miminko na kojeni.

Rano mi pak volali, ze tata okolo pul 4 v noci zemrel…

Myslite si, ze se za mnou takhle prisel rozloucit? :srdce:

Krasny
Vecer vsem a dekuju za reakce :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.9.22 22:50

Určitě ano😍
Se mnou se tatínek taky přišel rozloučit ve snu, jak píšeš vypadal zdravě a šel domů.
I my jsme byli parťáci. Tělo umírá, duše a láska je věčná 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
22.9.22 22:57

Předně přijmi mou upřímnou soustrast :hug: A na tvou otázku odpověď, myslím, že ano, přišel. Měla jsem to totiž stejně. Nebo tedy podobně. Umřel mi táta, byl v kómatu po úraze a neprobral se z něho. Já za ním jezdila a zkoušela ho probrat. Umřel v noci po 3 hodině a další noc se mi o něm zdálo. Byl to tak živý sen, že mi nikdo nevymluví, že to byl jen sen. Nějaké bytosti, které jsem neviděla, mě odnášeli v noci z postele někam do vesmíru. Křičela jsem kam mě nesou. Pak mě vysadili někde nahoře, byl tam jiný vzduch, jiná atmosféra, červánky. V mlze byla lavička a z té mlhy přišel táta. Byl najednou zdravý a bylo mu tak kolem 40 let (zemřel před 80tkou). Díval se na mě významně, že se tedy tady shledáváme, abych věděla, že existuje dál. Ptala jsem se ho, jestli o nás věděl, jak jsme za ním dojížděli. Odpověděl, že jen ze začátku, později už ne. Pak mě to odneslo zpět domů. Ten jeho výraz v obličeji.. ten říkal něco jako, to je co, co se to stalo, ale chtěl jsem s tebou ještě mluvit. Nějak takto si to vykládám. Vím, že z rodiny jsem byla pro něho nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.22 23:01

Pred rokem mi zemrel blizky pribuzny. Byl v nemocnici, vzhledem k veku a dlouhodobejsimu stavu jsem vedela, ze uplne dlouhy cas uz tu nebude. Ac jsem ho mela moc rada, absolutne si nevybavuju, ze by se mi o nem nekdy zdalo. No a pred tim rokem jednu noc ten sen prisel a presne jak pises, byl v nem uplne zdravy, ja v tom snu citila hrozne hezkej pocit, ze konecne se tech problemu zbavil a je to zase on. No a druhy den dopoledne jsem se dozvedela, ze tu noc zemrel. Ani jsem ho ten den pred tim snem nemela nejak intenzivne v myslenkach, ze by to pak mozek prevzal do snu, nebo jak to rict. Kdo vi…

• Citovat
  • Upravit
19980
22.9.22 23:23

Ano, za mnou přišla babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
23.9.22 03:27

Se mnou se při přišel rozloučit můj milovaný dědeček :srdce: Byli jsme si hodně blízcí a bylo to o to silnější, že kvůli Covidu jsem nemohla na pohřeb (žiju v zahraničí). Přišel noc před pohřbem (v hodinu, kdy zemřel) a řekl mi, ze „všechno bude v pořádku“. Bylo to neskutečně silné. A dnes uz vím, co tím myslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
23.9.22 04:34

Ja tomu taky verim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.9.22 05:01

Za mnou taky přišla babička :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.22 05:27

Ano, stává se to, že duše přichází ve snu. K nám si babička takhle „přišla říct“ o to, že by si přála mít pohřební mši. (Měla jen civilní rozloučení.) To už byla na onom světě více než deset let.

• Citovat
  • Upravit
53190
23.9.22 06:38

Upřímnou soustrast :hug:
Ano, věřím, že se přišel rozloučit, i za mnou byla takhle babička, se kterou jsem se želbohu v posledním půlroce jejího života neviděla. Ani jsem jí nijak zvlášť neměla v hlavě (moc jsme se nevídaly) a přesto tam byla, obejmula mě (což snad nikdy v životě neudělala) a rozloučila se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
23.9.22 07:16

@Legerinka
Upřímnou soustrast

Ano je to běžné rozloučení, zažívám toto často v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.9.22 07:22

Předem upřímnou soustrast a držte se :hug:

Určitě ano :srdce: :cert: Mně táta umřel ještě, když jsem byla malá. Dost často mě navštěvoval ve snech a když mi bylo 18 a měla jsem po maturitě, přišel mi táta do snu, poprosil si kafe a seděli jsme na gauči úplně stejně, jako když jsem byla malá ( když táta ještě žil) a on přišel z práce, popíjel kafe a prohlíželi jsme si obrázky v knížce. Tentokrát mi ale jenom řekl, že je na mě moc pyšný, ale že už se vidíme naposled. Od té doby se mi o něm už nikdy nezdálo…

Nedávno mi zemřela sestra. Chvilku po smrti jsem na ni usilovně myslela, ptala se kde je a pokaždé, když jsem takto myslela, náhle zavanul vítr nebo se začala pohybovat záclona. Pak se se mnou přišla rozloučit do snu, vypadala šťastně a zdravě a sama mi to řekla. Najednou jsem měla pocit, že je už opravdu někde jinde a cítí se krásně, že už netrpí. Což mi trochu pomohlo se s tím psychicky srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
23.9.22 07:43

Upřímnou soustrast. Ano přišel, chtěl ať víš, že už je mu dobře a netrápíš se. A já po smrti svého blízkého začala věřit, že s námi zůstávají jako naši andělé strážní, neopouští nás. A je jim dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.9.22 07:48
@NEITIRI píše:
Předem upřímnou soustrast a držte se :hug:

Určitě ano :srdce: :cert: Mně táta umřel ještě, když jsem byla malá. Dost často mě navštěvoval ve snech a když mi bylo 18 a měla jsem po maturitě, přišel mi táta do snu, poprosil si kafe a seděli jsme na gauči úplně stejně, jako když jsem byla malá ( když táta ještě žil) a on přišel z práce, popíjel kafe a prohlíželi jsme si obrázky v knížce. Tentokrát mi ale jenom řekl, že je na mě moc pyšný, ale že už se vidíme naposled. Od té doby se mi o něm už nikdy nezdálo…

Nedávno mi zemřela sestra. Chvilku po smrti jsem na ni usilovně myslela, ptala se kde je a pokaždé, když jsem takto myslela, náhle zavanul vítr nebo se začala pohybovat záclona. Pak se se mnou přišla rozloučit do snu, vypadala šťastně a zdravě a sama mi to řekla. Najednou jsem měla pocit, že je už opravdu někde jinde a cítí se krásně, že už netrpí. Což mi trochu pomohlo se s tím psychicky srovnat.

Ten druhý smajlík za srdíčkem měla být kytička, nevím, jak se tam vloudil ten čert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.9.22 08:26

Upřímnou soustrast :hug: Určitě to bylo rozloučení. Se mnou se takhle rozloučili ve snu dva členové rodiny. Oba sny byly velmi živé a jeden dokonce natolik, že jsem při obejmutí cítila i vůni parfému, kterou používal. Před měsícem mi zemřela nejmilovanější babička. Měly jsme k sobě hrozně blízko a při našich pravidelných kafíčkách jsme se domluvily, že jestli něco opravdu po smrti existuje, tak mi zabliká. Na domluvu nezapomněla a v noci před smrtí, kdy už duše putuje, mi intenzivně blikala v ložnici, v den smrti se to opakovalo a tak moc na mě myslela, že ještě pro jistotu odpálila i žárovku v obýváku. Strašně mi chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat