Straší doma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Straší doma?
Ahoj, v duchy vůbec nevěřím, nemyslím si že podobné věci existují, ale poslední týden u nás v bytě vnímám hodně divné věci, např. včera okolo sedmé hodiny se z rohu místnosti kde nic není ozval fakt silný zvuk jakoby tam spadlo něco těžkého (nic nespadlo). Jindy se zase sami od sebe rozsvítily světla v obýváku kde jsem byla jenom já, z komody jen tak spadla zarámovaná fotka, pes se z ničeho nic rozštěká do prázdného místa… Už jsme z toho všichni na prášky, včetně psa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za jediné nenormální považuji to rozsvícení světel. Jinak v bytě slyším i horší věci, když jsou sousedi doma. Ty zdi prostě přenášejí hluk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nikdy na tohle paranormální strašení nevěřila. 5 let bydlím v domě, kde má tchán ve sklepě popel své mámy. A jsem přesvědčena o tom, že mě chodí,, strašit,,. Manželova babička mě chce zřejmě poznat. Otevírají a zavírají se dveře, vrže lino v kuchyni, houpe se kolotoč nad postýlkou, vídávám stíny, padají obrazy a problikává mi lampička u postele. Tohle všechno se děje jen když jsem sama s dětmi doma. Už jsem si s ní začala i povídat, aby pochopila že mi to nevadí a jen tak mě nevystraší. 😂 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli bydlíš v paneláku, tak je to normální, v domě by to bylo trochu divné no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dekki Najdi si někoho, kdo odvádí duše. Sestřenka to už taky využila a fakt se jim ulevilo.
- Citovat
- Upravit
@Veri.sta tak to už bych se ovšem stěhovala i já
![]()
Ale je fakt, že já při nastěhování do bytu hned všem duchům řekla nahlas, že tu můžou být s námi, ale ať se chovají slušně a neděsí nás
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veri.sta píše:
Já nikdy na tohle paranormální strašení nevěřila. 5 let bydlím v domě, kde má tchán ve sklepě popel své mámy. A jsem přesvědčena o tom, že mě chodí,, strašit,,. Manželova babička mě chce zřejmě poznat. Otevírají a zavírají se dveře, vrže lino v kuchyni, houpe se kolotoč nad postýlkou, vídávám stíny, padají obrazy a problikává mi lampička u postele. Tohle všechno se děje jen když jsem sama s dětmi doma. Už jsem si s ní začala i povídat, aby pochopila že mi to nevadí a jen tak mě nevystraší. 😂 😂
Jo to povídání dělám taky
mě se občas stane, že se mi třeba sama přepíná trouba, stala sem kus od ní a koukala sem jak se točí to kolečko na ovládání teploty a trouba přidala, sem duchovi nadávala, že má kliku, že stojím vedle, protože jak mi připálí večeři, ať si mě nepřeje
jindy mi třeba poskakovaly kořenky na lince, máme v kuchyni i dětskou kuchyňku co hraje, ta se sama zapínala apod. U tchýně strašilo taky, na tom sme se shodly se švagrovou, obě sme se vzbudily v noci ve stejnou dobu a obě viděly někoho stát na chodbě (máme tam ložnice proti sobě a jsou tam takové ty staré prosklené dveře, přes které jsou vidět obrysy), akorát nikdo z domu tam v noci nebyl, tchýně pak vyšilovala a pozvala si holčinu na očistu domu
ale což, člověk si aspoň pokecá, když je sám doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veri.sta píše:
Tak se jí představ, sebe i děti. Řekni jí co by měla vědět a uvidíš jestli dá pokoj. Kolegyní to vyšlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia
Jo, takhle podobné jsem to už udělala. Je pravda že se už půl roku dveře ani nepohly, ale v noci když kojim tak mám pocit jako by mě pozorovala. Občas ji vykládám co je u nás nového 😂
Zrovna včera se mi o ní a druhé babičce z manželovi strany zdálo. Stáli obě u postýlky mladšího syna a cukrovali na něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veri.sta píše:Sudicky
@Atisia
Jo, takhle podobné jsem to už udělala. Je pravda že se už půl roku dveře ani nepohly, ale v noci když kojim tak mám pocit jako by mě pozorovala. Občas ji vykládám co je u nás nového 😂
Zrovna včera se mi o ní a druhé babičce z manželovi strany zdálo. Stáli obě u postýlky mladšího syna a cukrovali na něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Jo to povídání dělám takymě se občas stane, že se mi třeba sama přepíná trouba, stala sem kus od ní a koukala sem jak se točí to kolečko na ovládání teploty a trouba přidala, sem duchovi nadávala, že má kliku, že stojím vedle, protože jak mi připálí večeři, ať si mě nepřeje
jindy mi třeba poskakovaly kořenky na lince, máme v kuchyni i dětskou kuchyňku co hraje, ta se sama zapínala apod. U tchýně strašilo taky, na tom sme se shodly se švagrovou, obě sme se vzbudily v noci ve stejnou dobu a obě viděly někoho stát na chodbě (máme tam ložnice proti sobě a jsou tam takové ty staré prosklené dveře, přes které jsou vidět obrysy), akorát nikdo z domu tam v noci nebyl, tchýně pak vyšilovala a pozvala si holčinu na očistu domu
ale což, člověk si aspoň pokecá, když je sám doma
A kdo vám tam stál tušíte?
- Citovat
- Upravit
Volání z koutů domovů
Počkejte na štěkot psa až to uvidí nebo tam kde se ozve nějaký nepřirozený zvuk. Na to místo si sedněte až budete uplně sama jako na louku a požádejte, aby Vám otevřeli bránu smrti a aby Vám přivedli Vaše děti. Oni pochopí co je tím myšleno a odejdou. Přejte si to jako kdyby šlo o skutečně děti a zvuky odezní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit