Přišla vám dnes mateřská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Antonie Bolavá píše:
z Příbrami dneska přišla
A v kolik vam přišla??Děkuji a odkud jste? Nám holkám z Mnichova Hradiště ještě nedorazila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mončatom píše:
A v kolik vam přišla??Děkuji a odkud jste? Nám holkám z Mnichova Hradiště ještě nedorazila..
tak to nevím přesně. Kolem poledne asi. Jsem od Kolína
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zástavanda
ahojky, tak mi konečně napsala účetní s tím, že je potřeba mít vyplněný pouze výměr od sociálky.
A zaměstnavatel-tam nic vyplňovat nemusí ![]()
jinak mateřskou pořád nemám, tak už je jdu urgovat a obvolávat, kde se stal problém…:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jsem s frydku mistku nedosla nekomu rodicovska mysite ze to dnes 9.5 2014 dojde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zabicka30 Ahoj,
právě jsem se dívala na e-banku a stále tam mateřskou nemám-na to, že mi chodívala 3 či
4 v měsíci, to je hodně zvláštní jdu volat na ČSSZ a dám vědět, co mi tam řeknou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro klid v duši jsem telefonovala na infolinku : 840 406 040 ČSSZ a tam mi velice ochodná paní sdělila, že se peníze zpracovaly až 6.5 a na účtě budou až v pondělí -jsem ze Šumperka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja taky nic sem z frydku. mam ceskou sporitelnu. jen nevim jesi ten svatek vcerejsi neudela opozdeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zabicka30 píše:
Ja taky nic sem z frydku. mam ceskou sporitelnu. jen nevim jesi ten svatek vcerejsi neudela opozdeni.
ty ty peníze asi hodně potřebuješ, že? Tady se ale řeší mateřská, to vyplácí jiný úřad.
Nicméně jestli ti chodí k devátému, tak ho posílají nejspíš osmého, což včera nemohli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky, nevíte někdo jestli to dneska příjde. docela bych to před víkendem potřebovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit