Přišla vám dnes mateřská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
MBank taky už mám, když sem byla u spořky, platila jsem pořád nějaké poplatky a ještě prachy posílaly pozdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
@Antonie Bolavá to je potřeba? já jsem to nikam taky nenosila… nikdo to po mě nechtěl
@sherynka píše:
@Antonie Bolavá
kopie RL není třeba…já už jsem na mateřské podruhé a ani teď jsem jim ho nedávala…
já nevím
Psali mi to v tom dopise co mi přišel na začátku, že po narození dítěte mám dodat RL. MYslím že jsem i někde četla, že někomu to stopli. No uvidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá píše:
já nevímPsali mi to v tom dopise co mi přišel na začátku, že po narození dítěte mám dodat RL. MYslím že jsem i někde četla, že někomu to stopli. No uvidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123
mě přesně taky tak, jen jsem poslala žádost o PPM zaměstnavateli a tomu jsem taky zasílala RL - ale zatím má jen dcery, syna jsem jim ještě neposílala…a RL dcery jsem jim taky posílala až když jsem pobírala rodičák, zapomněla jsem na to a mateřská mi chodila v poho…by mě jeblo, kdyby mi stopli mateřskou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky, tak opět po měsíci obnovuji
myslíte že dneska příjde? chtěla bych jet nakoupit malýmu novou postel a nějaký skříňky do koupelny a už se nemůžu dočkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně ještě ne
..už by mohla dorazit. Posledně mi přišla už třetího.
- Citovat
- Upravit
No já jsem tam volala a prý mi to 4tého odeslali a nic teda nepřišlo tak nevím jestli dělaj srandu nebo co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit