Přišla vám dnes mateřská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
přišla vám dnes mateřská?
Dobrý den maminky přišla vám dnes mateřská? vždy mi chodí 6. dopoledne a dnes nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To asi záleží odkud jsi. Každý kraj to má snad jinak. A když nepřišla dnes, tak přijde zítra nebo v pátek, nebo v pondělí a nebo další týden. A taky to může trvat až 30dní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kam2 Jasný ale já nečekám na první vždycky právě přišla 6. když byl svátek nebo víkend tak přišla dřív nikdy ne později a dnes nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zástavanda tak jeden den mi nepřijde divnej…přijde zítra, spíš to hodnotím jako náhodu, že chodila vždy stejně
a dotaz to docela k ničemu, pač každýmu to prostě chodí jinak
neboj, zítra nebo v pátek ji máš na účtě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zástavanda ..fajn, v pohodě, jen mi přijde divný řešit jeden den zrovna u mateřské, tam není dáno do kdy má přijít, přeci
nic ve zlém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zástavanda ..fajn, v pohodě, jen mi přijde divný řešit jeden den zrovna u mateřské, tam není dáno do kdy má přijít, přeci
nic ve zlém ![]()
Edit. nebo se pletu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barunka88 Jasný spíš to řešim proto že to má bejt poslední tak se bojim jestli jsem něco nezameškala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No od změny vlády to chodí později mi přijde… (dříve okolo 7 a nyní mezi 12-14…) Tedy mě ano, asi jsem na konci posílání, byť se jmenuji od „K“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre odpoledne. Minuly mesic prisla ctvrteho, predminuly sedmeho. Tento mesic ji cekam max do pondeli.
Prece jen je jeden den svatek, tak bych se nedivila kdyby byla az v pondeli.
Zitra dam vedet.
- Citovat
- Upravit