Příspěvek 5000 + přídavky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prispevek 5000 + přídavky
Ahoj,
Prosím neukamenujte me
ale mám pár menších dotazu.
Tento měsíc 10.8 přišel rodičovský prispevek, ale přídavky nikde. První otázka zní; Proč tomu tak je?
A další dotaz (ano po 150 pro další nechápající)
Když pobiram přídavek na dite i prispevek na bydlení, + alimenty přijde mi tento jednorázový prispevek automaticky? A kdy?
V několika článcích jsem se docetla, ze již par žen tento prispevek dostalo. (Moc tomu neverim)
A ještě poslední malý dotaz;
Kvůli příspěvku na bydlení dochazím na úřad práce každé 3 měsíce s doloženými výpisy.
U přídavku na dite se to též tak dělá? Nebo když je zažádáno, tak automaticky vyplácí do dovršení dítěte 3 let, potažmo nástupem do školky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kukukeke píše:
Ahoj,
Prosím neukamenujte meale mám pár menších dotazu.
Tento měsíc 10.8 přišel rodičovský prispevek, ale přídavky nikde. První otázka zní; Proč tomu tak je?
A další dotaz (ano po 150 pro další nechápající)
Když pobiram přídavek na dite i prispevek na bydlení, + alimenty přijde mi tento jednorázový prispevek automaticky? A kdy?
V několika článcích jsem se docetla, ze již par žen tento prispevek dostalo. (Moc tomu neverim)
A ještě poslední malý dotaz;Kvůli příspěvku na bydlení dochazím na úřad práce každé 3 měsíce s doloženými výpisy.
U přídavku na dite se to též tak dělá? Nebo když je zažádáno, tak automaticky vyplácí do dovršení dítěte 3 let, potažmo nástupem do školky?
Matláš toho dost dohromady. Pobíráš skutečně přídavek na dítě a ne jen rodičovský příspěvek? To je totiž stěžejní, že jo.
Chjo, a na tohle jdou moe daně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Náměsíčná
Už jsem to vyřešila, nebyla na konci července podána zadost na přídavky z mé strany, v pondělí zajedu na UP. Resila jsem stehovani a prispevek na bydlení a úplně zapomnela na přídavky.
Je možnost vyplatit zpětné za srpen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To znamená ze když jsem zapomela obnovit zadost o přídavky které mi nepřišli jen teď v srpnu, ale v červnu ano znamená, ze Zadat nemusím?
Rodiče, kteří v červnu 2022 pobírají přídavek na dítě, dostanou příspěvek 5000 Kč na dítě automaticky v průběhu srpna a žádost podávat nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit