Příspěvek na dítě na den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.5.24 10:00

Prispevek na dite na den

Dobry den,

chtel bych se zeptat na nazor ostatnich ohledne „pispevku na dite na den“.
Ma dcera (13 let) by chtela vice casu travit u mne jako otce nez u matky - mame stridavou starostlivost. Nejdriv byla matka proti ale nakonec souhlasila aby byla dcera u mne napriklad o jeden den dele.
Za kazdy den navic, ktery je dcera u mne mi moje byvala manzelka napsala, ze posle 50 Kc jako nahradu vyzivneho na stravu pro dite.
Ja od byvale manzelky nic nechtel ani mne nenapadlo si ptat penize na jeden nebo par dnu navic.

Kazdopadne mne tych 50 Kc celkem zarazilo a chtel bych se zeptat zda opravdu je nekde dana suma 50 Kc, ocekaval bych jinou sumu.

Dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35612
24.5.24 10:11

Platí co máte v rozsudku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16187
24.5.24 10:12
@Anonymní píše: Více

Myslím, že to je blbost. Máte rozsudek a že je někde dítě více, to už je váš problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
24.5.24 10:14

Ex je docela vtipná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 10:15

Ano chapu, v rozsudku tohle samozrejme neni. Mne jen pride 50 Kc na den takove, jak to rict… podpichovani…

• Citovat
  • Upravit
35612
24.5.24 10:19

Tak ji taky popíchni ať ti dá tip kde pořídit celodenní výživnou stravu pro pubertaka za 50 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
24.5.24 11:08

a má cenu to řešit? buď chceš dceru, nebo řeš výši částky a dojde ke konfliktu. Mávni nad tím rukou a soustřeď se na podstatné.
A že tě zaráží ta částka? Průměrné výživné při výhradní péči a styku 2× víkend je okolo 3tis. Jsou experti, kterým se i dva tisíce zdají moc a jsou i alimenty v řádech stovek, protože dotyčný víc pracovat „nemůže“. Tam si to rozpočítej a budeš se teprve divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
24.5.24 12:46
@Keyllah píše: Více

Dodávám, že někteří experti si své děti neberou vůbec a platí nízké alimenty, které jim přijdou moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
24.5.24 12:47
@Alexandria Nixia píše: Více

přesně a ještě mají pocit, že maminky si za těch pár stovek chodí na masáže, ke kadeřníkovi a kupují si drahé kabelky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11123
24.5.24 13:01

Napiš jí, že ti nic posílat nemusí a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 13:32

To jsem taky minule udelal a penize po dcery poslal nazpet a dnes se prave situace zopakovala.
Dekuji za nazory.

• Citovat
  • Upravit
41069
24.5.24 13:33

no a když si je necháš, tak se stane co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 13:36

Asi nic, nevim. Mne to cele prijde spis jako podpichovani protoze matka neni uplne nadsena se zmenou nazoru dcery ohledne traveni casu u ni.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
24.5.24 13:36

Tak ale na té stravě se má podílet i druhý rodič ;)

• Citovat
  • Upravit
41069
24.5.24 13:41

co to je vlastně podle tebe to „podpichování“? :think: jako že tě chce naštvat? chce aby jsi jí to posílal zpět? chce, aby jsi za to koupil dceři jídlo? dcera jde k tobě, kdy nemá, tak ti dotyčná posílá nějaké peníze, aby se to alespoň trochu vyrovnalo. Taky špatně? a kdyby neposílala nic, tak je to taky špatně? Kolik by sis vlastně představoval? já myslela, že o peníze ti nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna