Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@sluníčk0 píše: Více
Taky jsem do 1. tridy desky koupila. Myslím, ze to chtela i učitelka. Ale pokusím se zavést ty obálky. Desky tezke jsou, na druhou stranu ma dite vse pohromadě, což v 1. Třídě neni vubec na škodu.
Ale počkej na září. Učitelka vam řekne a mozna i nejake desky dostanete.
Dítě mělo desky a i pořadač. Stejně kolikrát nosil sešity mimo. Do desek se to lépe nahází, ale pořadač je lehčí. Rozhodně nebrat na malé a velké sešity. Jeden stačí.
Ted tu budu asi za blba, ale muzete sem nekdo hodit obrázek toho, co myslíte tim poradacem ![]()
A jinak si tedy dovedu živě představit, jak by vypadala taska me slečny pri pokusu zavest obálky… Hrst prazdnych sezvejkamych obalek na dně a na tom naházené vse ostatní ![]()
@j.a.n.i1 To jsou velké plastové A4, pochybuju že by je sezvejkala na dno.
@andelka83 píše: Více
To si piš že jo
umi to i se 60 listovym velkym sesitem, natoz s relativně mekkou plastovou obalkou
@andelka83 píše: Více
Diky, jo, neco takového meli, akorat tohle ma podle nich 2 zbytečný prihradky
prosla jen jednoprihradkova „krabice“.
Já teď viděla tuhle novinku od Baagl, že jsou odolnější a mají praktické ucho na lepší přenášení a tak, vypadají super, chce to zkusit
https://baagl.cz/…esity-fotbal
@Elčačer píše: Více
ty relativně ostré rohy a celkově pevný tvar mi nepřijdou trvanlivé… to se pomačká a poláme do pár měsíců.
@neumisa píše: Více
Kupodivu to celkem vydrželo, meli jsme to už asi pred 8 lety, akorat bez toho ucha… Akorát jak je skládací, tak jsem ho musela dole vzít izolepou, mel tendenci se rozkladat…
@Tomie Nikdy sa mi nestalo ze by sa na skole pouzivalo nieco co bolo starsie ako tyzden… Vzdy som mal jednotllive dni oddelene dvojitou ciarou a na okraji datum, takze ak vychadzalo ze by som mal vytrhnut a zalozit nieco ‚nove‘ tak som to v tom zosite este ‚tyzden‘ nechal.
ZIADEN projekt som na ZS/SS nevidel, to ze ucitelky nechapu co to slovo znamena je druha vec. Ak myslis ulohy typu „Napiste 6 slovenskych pramenov“ a toto volaju projekt tak to nesplna ani jeno z kriterii slova projekt! A fakt k tomu nic nepotrebujes.