Přístroj na výrobu smoothie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přístroj na výrobu smoothie
Chtěla jsem se zeptat, zda je potřeba nějaké speciální nože v mixeru, nebo stačí klasický mixer. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Spis jde podle me o kvalitni mixer
resp. pred par lety jeste na kolejich jsem si za vidinou pripravy smoothie poridila mixer za par kacek z tesca.. mno pri prvnim mixovani s ledem mi z mixeru vyletelo nekolik sroubku a pak uz jsem se bala snim mixovat
ted sice ziju v zahranici ale poridili jsme si vloni mixer na smoothie s kohoutkem za par korun a funguje naprosto paradne!
maximalne koukni jestli pisou ze je na mixovani ledu a zmrzleho ovoce.. coz ty co maji i kohoutek jsou snad vsechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně, jak je napsáno výše, musíš hlavně mrknout, jestli je na sekání a mixování ledu a zmrzlého ovoce
Mám bez kohoutku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam v umyslu do mixeru investovat. Proto se ptam, co vse by mel mit, aby mi vyrobil i smoothies
. Klidne prosim i o typy mixeru. Budu rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peta2012 Klasický mixér úplně stačí, mám doma snad ten neobyčejnější, co může být a stačí
Jo, ale je pravda, co píšou holky, určitě se podívej, aby byl schopný mixovat zmrzlé ovoce a led ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, chtěla bych začít dělat smoothie, ale nemám smoothie maker ani robota. Mám jen klasický ruční ponorný
Jde to i tím?
A jaké děláte zeleninové?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dělám tyčovým, hlavně když neodhadnu nákup ovoce a začalo by se kazit, tak mixnu několik druhů dohromady. Na zeleninu ale používám klasický mixér na robotu, v létě dělám gazzpacho (nevím, jak se správně píše) - studenou polévku z rajčat, paprik a okurky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit