Přístroj na výrobu smoothie

48
30.11.13 23:42

Přístroj na výrobu smoothie

Chtěla jsem se zeptat, zda je potřeba nějaké speciální nože v mixeru, nebo stačí klasický mixer. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
1.12.13 02:32

Spis jde podle me o kvalitni mixer ;) resp. pred par lety jeste na kolejich jsem si za vidinou pripravy smoothie poridila mixer za par kacek z tesca.. mno pri prvnim mixovani s ledem mi z mixeru vyletelo nekolik sroubku a pak uz jsem se bala snim mixovat :mrgreen: ted sice ziju v zahranici ale poridili jsme si vloni mixer na smoothie s kohoutkem za par korun a funguje naprosto paradne! :pankac: maximalne koukni jestli pisou ze je na mixovani ledu a zmrzleho ovoce.. coz ty co maji i kohoutek jsou snad vsechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.12.13 08:16

Přesně, jak je napsáno výše, musíš hlavně mrknout, jestli je na sekání a mixování ledu a zmrzlého ovoce ;) Mám bez kohoutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.12.13 08:56

Mam v umyslu do mixeru investovat. Proto se ptam, co vse by mel mit, aby mi vyrobil i smoothies :-). Klidne prosim i o typy mixeru. Budu rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
starabarunka
24.6.14 11:11

@Peta2012 Klasický mixér úplně stačí, mám doma snad ten neobyčejnější, co může být a stačí :) Jo, ale je pravda, co píšou holky, určitě se podívej, aby byl schopný mixovat zmrzlé ovoce a led :)

• Citovat
  • Upravit
6594
10.4.15 19:31

Holky, chtěla bych začít dělat smoothie, ale nemám smoothie maker ani robota. Mám jen klasický ruční ponorný :mrgreen: :mrgreen: Jde to i tím?

A jaké děláte zeleninové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
10.4.15 19:53

Taky dělám tyčovým, hlavně když neodhadnu nákup ovoce a začalo by se kazit, tak mixnu několik druhů dohromady. Na zeleninu ale používám klasický mixér na robotu, v létě dělám gazzpacho (nevím, jak se správně píše) - studenou polévku z rajčat, paprik a okurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.15 21:20

@SarkaLo

ano, jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
11.4.15 08:12

Dnes ráno vyzkoušeno a super :-D Díky