Přítel mi vyčítá úspory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dulezity je tvuj nazor. Ty si nechas diktovat, co mas delat se svymi penezi? Jak mate resene bydleni? Prispivas? Kdo u koho bydli? Jak s ostatnimi naklady? Jestli setris, je to tvoje vec a pokud nejste manzele, nema co zakazovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kosopemi ja s tim nesouhlasím, bydlíme v pronájmu a všechno platíme na půl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V tom pripade bych si se zbytkem penez delala co chci ja. Take myslim, ze je dobre myslet trochu na budoucnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radši si najdi někoho finančně gramotneho. To sem neslyšela, že by někomu mohlo vadit, že si partner spoří. Buď závidí nebo je úplně blbý.
Příspěvek upraven 08.07.20 v 16:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O úsporách si mu neměla říkat vůbec, nic mu do toho není…a zakazovat, abych si šetřila peníze? to si dělá srandu, ne? čím to bude pokračovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak závidí? řekla bych mu kde by jsme byli ted bez mých úspor
Nic bych mu neříkala a chovala se tak že úspory nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
Zakladatelko, nezlob se, ale přítelíček bude asi nějaký blbec, ne? Jinak se totiž takový zákaz nedá vysvětlit. Ty si naopak šetřit musíš! Takže mu o svých úsporách už nic neříkej a hlavně: si spoř dál…předpokládám, že jednou budeš zakládat rodinu, řešit bydlení a pak se bez úspor neobejdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platíte vše napůl, čili co ti zůstane navíc je tvé a ty si s úsporama můžeš dělat co chceš. Ten tvůj asi zbytek peněz promrhá, zatímco ty máš peníze „do budoucna“.
Proč ti zakazuje šetřit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jaké uvádí argumenty u toho zakazování? Nesmíš si šetřit, protože…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:…to je ale fakt strašný. To už je normálně na pár facek potom…
@PaníBovaryová protože musí vrazit všechny prachy do něj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, přítel mi začal vyčítat že mám velké úspory. Šetřím si tak 6 let, přitelovi jsem to jednou oznámila a bylo mu to jedno. Tak jsme to potom neřešili, ale teď jsme se dostali do těžké finanční situací. Ze které jsem nás dostála ja, ale přítel mi teď vyčítá že jsem mu o těch úsporách neřekla dříve. Prý už zapoměl že jsem mu to tehdy řekla, teď mi zakazuje abych si šetřila
. Jaké nato máte názory?