Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Musíš chtít i ty, jednak to nechtění může odnést dítě a za druhé je víc než pravděpodobné, že bys to partnerovi jednou vyčítala (i kdyby jen sama v sobě) a tomu vašemu vztahu by to dalo dost zabrat.
Co si o tom myslíte? : že jste spolu krátce na to, abyste měli dítě, že mi tam chybí svatba a přebývá tvoje nevyzrálost být teď matkou a dohadování vás dvou
Nehodite se k sobě. Nech ho jít, ať si najde jinou, se kterou bude moct brzy založit rodinu. Každý z vás má jiné priority.
@Annonymní_007 píše: Více
No hele, já třeba mám opravdu víc jak 2/3 kamarádek co mají jedno/dvě děti nebo jsou těhotné. Je mi teda 27, ale mě to nepřijde tak neuvěřitelné. Ale jinak souhlasím. Tohle je přesně ten případ, kdy si naivně představují jak je dítě stmelí a pak to končí matkou samoživitelkou…
Největší chyba kterou mohou partneři udělat je, přivést do,,nefunkčního" vztahu dítě. Prvně si vyřešte vztah, s dítětem to lepší nebude… Nejsi snad tak naivní a nevěříš tomu že váš vztah s příchodem dítěte zkrásní, že ne? je to pouze o vás.
Promluv si s ním o tom, jaké jsou tvé potřeby, pocity a jak to chceš i ty. Musí to chápat, nejde to, že on chce a tak ty se podřídíš, nedělalo by to dobrotu. A také se ho zeptej, jestli si tě chce vzít (pokud svatbu chceš). Komunikace, komunikace, komunikace..